Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

Ny sportsdirektør til BikeToyz-Kvickly Odder

23-01-2012 af Mr. Update/AP
Det danske talenthold, BikeToyz-Kvickly Odder, har igen oprustet til årets sæson. Denne gang har holdet hentet Henrik Sølvsten som ny sportsdirektør.

Henrik Sølvsten tiltræder som ny sportsdirektør på talentholdet BikeToyz-Kvickly Odder efter en tid på Team Designa Køkken-Knudsgaard.

- Jeg kommer fra Team Designa Køkken-Knudsgaard, hvor jeg var Team Leder med ansvar for service og forplejning af rytterne. På BikeToyz-Kvickly Odder bliver min rolle mere som sportsdirektør. Her skal jeg hjælpe de unge mennesker til stille og roligt at finde sig til rette i A-Klassen, siger holdets nye sportsdirektør.

- Det er et hårdt game, hvor det er store udfordringer den enkelte bliver stillet for - både fra hold og ryttere. Og ikke alle spiller ’spillet’ lige fair. Det er det, jeg skal hjælpe med. Ganske simpelt med troværdighed, loyalitet og opbakning, tilføjer Sølvsten

I denne sæson har holdet følgende ryttere i stalden Nicolai Steensen, Lars Frydenlund Enevoldsen Jensen, Mads Molkte Steen, Anders Damgaard Christiansen, Søren Sølvsten Nielsen og Martin Grøn.

Lagt op til pause
Egentlig var der lagt op til pause fra cykelsporten, men en henvendelse fra talentholdets manager, Brian Henriksen, fik ham til at fortsætte med U23-ryttere.

- Efter 3 år på Team Designa Køkken-Knudsgaard, var der ellers lagt op til, at der skulle holdes en pause, men da BikeToyz-Kvicklys manager Brian Henriksen kontaktede mig, fandt jeg det spændende at fortsætte arbejdet med et U23-hold.

- Jeg mener at have høstet så megen erfaring gennem tiden, at jeg er klar til opgaven . Det ser spændende ud med holdets ryttere, som er klar og på kontrakt, slutter Sølvsten.

Holdet - og den nye sportsdirektør - indleder sæsonen med det belgiske UCI 2.1-løb, Omloop van het Vaasland. Det helt store mål bliver U23 DM, hvor flere af holdets ryttere tidligere har gjort sig godt bemærket. Heriblandt bronzevinderen Nikolai Steensen.


10 seneste nyheder:
24-07-2019 HUSK - Hads Herred Rundt 2019 d. 31-7
24-06-2019 Fantastisk resultat af Team OK Kvickly Odder
20-06-2019 Succes for Team OK Kvickly Odder Elite
05-06-2019 Andreas Byskov Sarbo
05-06-2019 Udenlandske ryttere gjorde indtog på Tour de Himmelfart
03-06-2019 Sommerafslutning
31-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 2
30-05-2019 Starting order for Time Trial, 3rd stage
30-05-2019 Startrækkefølgen til enkelstart, etape 3
30-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 1
 


 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Trek Cross