Foto: Odder Cykel Klub

Italiensk sæsonstart til U23-damehold

16-02-2012 af Mr. Update/AP
Det nye danske cykelprojekt for piger, U23-dameholdet BikeToyz-Kvickly Odder, får sæsondebut i det italienske UCI 1.2-løb Classica Citta di Padova, som køres midt i marts.

Den 17. marts bliver en stor dag for det nye U23-damehold, BikeToyz-Kvickly Odder, der stiller til start i sit første løb. Det bliver det italienske UCI 1.2-løb, Classica Citta di Padova, som åbner holdets sæson.

Holdet stiller til start med Michelle Lauge, Kamilla Sofie Vallin, Julie Lykke Christensen og svenske Edit Wilson.

Fin start på spændende cykelår
Med den italienske sæsonstart, er cykelsæsonen 2012 start begyndt, og det er noget, der bliver set meget frem til.

- Vi starter sæsonen i Italien, og vi ser allerede nu meget frem til at komme afsted - og ikke mindst at komme både sydpå og i gang. Ambitionen om at være med til noget mere er gjort klar. Løbene bliver en fin start på et meget meget spændende cykelår - et år, hvor vi også vil være med til at gøre en forskel, siger manager Brian Henriksen til holdets hjemmeside, team-reelight.dk.

Kigger løbende på udvidelser
Det nystartede hold har planer om at udvide og blive et større hold, og der er allerede kommet mange henvendelser til holdet, der har sin første sæson i år.

- Vi kigger løbende på muligheder for at udvide projektet og har da også haft flere meget meget interessante henvendelser - blandt pigerne især er der en meget stor interesse, men det er stadig år 0 for os lige her, så vi tager stadig lige et skridt ad gangen, tilføjer Henriksen, der er tilfreds med den nuværende situation.

- Vi behøver ikke være de bedste lige nu, men vi er klar over at ret mange ser på os som noget meget udfordrende. Det er også noget af det vi selv vil, nemlig udfordre og udvikle os - at vil så kommer blandt de bedste er fint, og vi tilstår da også at have nogle seriøse ambitioner for fremtiden.

23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017