Odder CK's Børne- og Ungdomsafdeling er nu klar til sæsonstart.

25-03-2012 af Lars E. Pedersen
Odder Cykel Klub's Børne- og ungdomsafdeling er nu efter en vinterpause, klar til at starte på en ny sæson.
Vinterpausen har afdelingens ryttere brugt til at forberede sig på den nye sæson.
Bland andet har rytterne trænet på landevejen hvor en mild vinter har gjort det muligt at få kørt en masse gode træningsture i weekenden.
Derudover har rytterene kørt spinning og dyrket gymnastik.
Rytterene var også med på klubbens årlige træningsweekend i Sondrup og den store træningslejr for alle Børn- og Ungeryttere i Danmark i Stensballelejren.

Ungdomsrytterene har også sammen med seniorryttere deltaget i klubbens træningslejr på Mallorca.
En stor success hvor der blev kørt en masse km i det bjergrige terræn i noget der næsten kunne minde om dansk sommer :)

I weekenden kunne rytterne så teste om vinterens træning har båret frugt. De kunne nemlig tyvstarte sæsonnen med de 2 tyske løb, Rund um Ascheffel og Giro Nortorf som ligger 14 dage før den danske sæsonstart. Og som det kan ses af en anden nyhed her på siden så fik klubben nogle flotte resultater med hjem.

Børne- og Ungeafdelingen er nu klar til at starte den danske sæson som åbner med enkelstart og linieløb i Varde den 7. og 8. april.
Et af forårets højdepunkter er naturligvis Odder Cykel Klubs eget Tour de Himmelfart løb den. 17. - 19. maj.

Vi glæder os at se flere gode resultater i den kommende sæson.

Skulle der være børn og/eller unge der har lyst til at prøve cykelsporten så kontakt endelig en af klubbens trænere.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben