Forrygende flot sæsonstart af Odders B & U ryttere

08-04-2012 af Mona Johannsen
Skærtorsdag ”tyvstartede” en enkelt af Odders B&U ryttere sæsonen med et indledingsløb i Grenå. Morten Stampe stillede op til start på den kolde april morgen og han skulle køre 21 km, før han kunne køre i mål på en suveræn førsteplads med mere end 3 minutter ned til nærmeste konkurrent.
Påskelørdag startede den danske sæson med en enkeltstart i Varde. Den kolde, kraftige blæst gjorde sit til, at det blev en hård omgang for rytterne. U17 rytterne skulle køre en 15 km lang rute. Der stillede 3 ryttere fra Odder til start, som alle lige er rykket op i klassen og bedste Odderrytter blev Jakob Engelund Vistisen som nr. 15 i tiden 23.48.04, lige uden for præmierækken. Casper Ingeberg og Oliver Veng Dahl deltog også.
I u15 klassen kørte Anthon Charmig de 10 km i tiden 14.40.42, som rakte til 2. pladsen. Simon Fendinge Olsen kørte også en rigtig flot enkeltstart og fik sit første point på 7. pladsen. Desuden deltog Rasmus Strandsby.
I u13 klassen deltog Morten Stampe og Mads Bak Bjerregaard, som kørte sit første løb i u13 klassen. Morten kørte en flot enkeltstart og tiden på 17.13.94 rakte til 1. pladsen med næsten 1 minut ned til nærmeste konkurrent. Mads kørte også en fin tid og endte på 10. pladsen.

2. Påskedag var der løb i Varde igen. U17 skulle starte fra morgenen af, der var 86 deltagere til start, som skulle ud på 71 km på en endda meget kold og blæsende dag. Casper Ingeberg kom ind med feltet og endte som nr. 22 og fik dermed flot sit første point i u17 klassen. Jakob Engelund Vistisen og Jesper Sommer Jensen deltog også og begge ryttere endte midt i klassementet.
Ud på eftermiddagen skulle de 3 drenge-klasser så køre deres løb. U15 blev sendt først af sted på 44 km i blæsten. Der blev ret hurtigt etableret et udbrud med 3 stærke ryttere, deriblandt Anthon Charmig. Det endte med en spurt mellem de 3, hvor Anthon tog sig af 2. pladsen for næsen af sin banemand fra gårsdagens enkeltstart. Rasmus Strandsby fulgte flot med i hovedfeltet og sluttede lige uden for pointene. Frederik Henriksen deltog også i løbet.
Næste felt var u13, hvor både Mads Bak Bjerregård og Morten Stampe meldte sig klar til 26 km. Straks fra start skilte en gruppe på 6 sig ud, heriblandt Morten, som endte med at stikke fra de andre med 700 m meter til mål og tog dermed Påskens 3. sejr. Mads Bak Bjerregaard sad rigtig flot med hovedfeltet hjem.
I u11 klassen havde Jeppe Andreasen debut og han gennemførte de 18 km i rigtig flot stil.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov