Flot sæsonafslutning i Tønder og Bov

30-09-2012 af Mona Johannsen
Traditionen tro blev cykelsæsonen afsluttet med løb i Tønder og Bov. En stor flok ryttere fra børne- og ungdoms-afdelingen tog lørdag morgen af sted til Tønder, hvor rytterne i år ikke skulle over brostensstykket ved Schackenborg slot, men til gengæld blev udsat for både regn, hård blæst og hagl. I u11 gennemførte Jeppe Andreasen og Rasmus Henriksen løbet. I u13 måtte Mads Bak Bjerregaard udgå, Nicklas Korsager Elkjær gennemførte og Lucas Wulff Andersen spurtede sig til en flot 4. plads, da han kom i mål i forreste gruppe. U15 var delt op i 2 felter begge dage pga. mange tilmeldte ryttere. William Rune Bernhard gennemførte løbet, Morten Stampe blev nr. 8 i spurten, mens både Frederik Henriksen og Simon Fendinge Olsen (punktering) udgik. I u17 måtte Rasmus Strandsby en tur på sygehuset efter et styrt. Heldigvis var der ikke brækket noget. Jakob Dybdahl, Jakob Engelund Vistisen og Oliver Veng Dahl udgik alle med punkteringer, mens Casper Ingeberg og Jesper Sommer Jensen fik point på 24. og 25. pladsen. Anthon Charmig fortsatte sejrsstimen og kørte alene i mål som vinder over 1. minut foran forfølgerne.

Efter løbet tog hele flokken med ledere og forældre til vandrehjemmet i Flensborg, hvor sulten blev stillet og resten af aftenen blev brugt på at hygge. Tidligt søndag morgen blev rytterne sluppet løs igen, denne gang på en flad rute ved Bov. I u11 udgik Jeppe, i u13 gennemførte Nicklas og Lucas fik igen point på 9. pladsen. I det ene u15 felt fik William point på 18. pladsen, mens Simon gennemførte og i det andet spurtede Morten sig til en 6. plads. I u17 gennemførte Casper, Oliver, Jesper og Jakob Engelund Vistisen, Jakob Dybdahl fik point på 10. pladsen og Anthon blev nr. 3. Uheldige Rasmus Strandsby måtte igen en tur på sygehuset for at blive tjekket efter weekendens andet styrt, men slap med nogle hudafskrabninger og en hjernerystelse.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov