Pinseløb i Hammel

20-05-2013 af Per Christensen
Hammel CK stod som sædvanlig for 2.Pinsedags cykelløb. Det var samtidig 3. afdeling af pinsecuppen. ODDER CK var i igen i år repræsenteret i alle klasser. Klubbens stærke eliteryttere var alle klar til dagens udfordring der betød 4 store omgange á 27 km incl. Pøt Mølle-bakken, samt 7 små omgange á 3 km, i alt 139 km.

Fra start blev der stukket i både højre og venstre, og farten blev sat højt. Vores ryttere var godt kørende, og de sad godt med fremme. Steffen og Torkil var med til at styre begivenhederne i front, mens de andre sad med ganske få sekunder efter. På 4. omgang er feltet dog ved at være strakt godt ud, men Torkil forsøger med et soloudbrud helt i front af den første af den små omgange. På anden omgang er det så Steffen der forsøger sig, og det viser sig at dette lille 3-mands-udbrud senere ville holde hjem.
Klubbens øvrige ryttere viser en helt ekstraordinær god moral, og kæmper med alt hvad de har, og alle kommer flot i mål. Steffen Åbner i bunden af opløbsstrækningen, og længe ser det ud til at han snupper sejren, men Rolf Broge fra Designa Køkken får lige presset cyklen over stregen få cm foran Steffen, og Casper Folsach fra Team Tre-For på 3. pladsen. Torkil kommer ind som nummer 12, Mikkel Black 20, Carlsbæk 23, Brøchner 37, Høst 38, Mathias 43, og Lasse 50.

I B-klassen måtte Jacob Linkis nøjes med at gennemføre som nr 27 ca. 2.30 min efter en 5-mands-gruppe der holdt alle 4 omgange til stregen.

I C-klassen har vi jo Rasmus Fjordside som satte alt på plads og kørte sig for anden gang denne Pinse til podiets øverste trin. Sebastian Andersen kom ind som nr 28.

I D-klassen var der massespurt, og Stefan Ryom blev nr 20.

I H40 kom Søren Brøndum i mål som nr 18, og det var også i en massespurt.

I H50 Gennemførte Lars Dalgas som nr 21 som en del af hovedfeltets spurt.

Så klubbens mange licensryttere fik på bedste vis vist den nye klubdragt frem, og efter de 3 Pinseløb ligger ODDER CK godt til i statistikken over indkørte placeringer og point. Supergodt kørt til alle.

mvh. Håndlangerne

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober