Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

A-truppen på plads i 2014

01-02-2014 af Odder Cykel Klub / MHJ
I 2014 håber Odder CK at kunne drille kontinentalholdene på de danske landeveje og med tilkomsten af de to sidste ryttere, er holdet nu fuldendt til netop denne opgave. Det drejer sig om 22-årige Anders Banke Petersen og 20-årige Niels Munk Asmussen. Indtil nu havde holdet ti ryttere på plads, men der var altså plads til to mere.

Både Anders Banke og Niels Munk har i 2013 haft habile resultater i B-klassen, begge med sejre i licensløb i efteråret. Niels Munk nåede at snuse til A-klassen i et af de allersidste licensløb, mens Anders Banke starter ud i A-rækken fra starten af 2014. Begge ryttere er naturligvis glade for at have fået chancen hos Odder, og selvom forhåbningerne er høje, er forventningerne lidt mere beherskede.

"Jeg ser frem til en lærerig sæson i et A-felt, som nok aldrig er set stærkere," siger Anders Banke til Feltet.dk med henvisning til de mange tidligere professionelle cykelrytter, der er at finde i den danske A-klasse i år. "Jeg satser på løbene, hvor der ikke er alt for mange højdemeter ... og så må vi se, hvor langt det rækker. Jeg er klar på at hjælpe til, at holdet præsterer bedst muligt, så vi kan få set Odder med fremme," forklarer Anders Banke, der kører sin sidste sæson i U23-regi i år.

Holdet har i sidste weekend haft træningssamling, hvor de to nye ryttere fik mulighed for at møde holdet, og begge glæder de sig til at køre på hold med deres nye holdkammerater.

Ny start
Niels Munk ser frem mod en ny start i denne sæson: "Med et par knap så heldige år i B- og C-klassen overstået, håber jeg at være tilbage på et lidt højere niveau. 2014 skal bruges til at vænne sig til A, men jeg ville lyve, hvis jeg ikke regnede med mere," fortæller Niels Munk til Feltet.dk, og modsat Anders Banke er han lidt mere til bakkelandskab. "Når det sidste hvalpefedt forhåbentlig er væk, skulle jeg gerne kunne gøre en forskel i de lidt længere, kuperede løb."

Sportschef Michael Hvilsted Jensen blev kontaktet af de to daværende Middelfart CC-ryttere, da de blandt andet havde fået holdet anbefalet af Steffen Munk, der kørte for holdet sidste år. Og Michael Hvilsted er sikker på, at de to ryttere kan være en gevinst for holdet.

"Vi inviterede dem til vores træningssamling i Sondrup Bakker, hvor de gjorde det ganske godt, så i samråd med vintertræneren Søren Brøndum valgte vi at tilknytte dem til holde. Begge to er fysisk stærke, og vi er sikre på, at de kan tilføre holdet noget styrke," udtaler Michael Hvilsted til Feltet.dk og fortsætter: "Så med det fuldendte hold, som der ser ud i år, med en blanding af erfarne ryttere og nye, tror vi på, at vi kan få en god sæson.

Derudover har Odder CK også fået tilgang af to ryttere til en B-trup med otte ryttere, som kæmper om de sidste pladser på A-holdet. Holdet har endnu en træningssamling i slutningen af februar, mens de indleder sæsonens løbsmæssigt i Belgien til kermesseløb i starten af marts.

Odder CK, A-truppen i 2014
Alexander Brøchner
Anders Banke Petersen
Andreas Høst
Erik Lahm
Jonas Ingerslev
Kasper Asgreen
Lasse Iversen
Mathias Christensen
Mikkel Black
Nicolai Steensen
Niels Munk Asmussen
Torkil Veyhe


10 seneste nyheder:
31-01-2021 Regnskabsorientering 2020 - opdateret
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross