Foto: Odder Cykel Klub

Opdateret hjemmeside

26-04-2014 af Flemming og Martin Kajberg Jensen
Odder Cykel Klubs hjemmeside har fået et facelift. Det er det første store opdateringer af hjemmesiden siden 2004, hvis der ses bort fra undersider som Tour de Himmelfart og MyOCK, som der løbende er blevet udviklet på.

Den største nyhed er integrationen med sociale medier. Twitter nyheder fra Odder Cykel Klubs Twitterkonto (@oddercykelklub) kan nu følges direkte fra forsiden.
Du kan nu også "Synes godt om" eller "Dele" vores nyheder, så dine Facebook venner kan nyhed på Facebook.

Af øvrige ændringer kan nævnes at siden er blevet bredere, der er sket et generelt grafik løft og samtidig er der luget godt ud i siderne og menuerne, så kun de meste relevante sider er tilbage. De er alle blevet gennemgået og opdateret.

Der er også kommet nye sider til. Især under "Klubben" finder du nu mere om klubbens historie, Hall of Fame, vindere af cykelløb i Odder gennem de seneste 40 år samt oversigt over modtagere af diverse pokaler gennem tiden. Disse sider er fortsat under opdatering.

Når man laver så store ændringer, så kan det næsten ikke undgås at vi har overset noget. Skulle du støde på en fejl, eller døde links, så hører vi gerne fra dig. Se hvordan under "Kontakt".

Vi håber du får glæde af den nye hjemmeside!

18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer