Foto: Hanne Christensen

Ekspress Posten vandt i Fåborg

18-05-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Det blev til en fantastisk flot sejr til posten fra Skanderborg, Per Christensen, da han satte samtlige konkurrenter til vægs i H50 klassen. Knapt var feltet sendt ud på deres 71 km, inden Per omdelte de første invitation ud til sine gæste. Efter kun 6 km satte han første ryk ind, og kun Peter Faldt Jensen fra Fredericia, tog mod invitationen. De to fandt ind i et godt samarbejde, og mens de holdt farten oppe foran, havde Peter Faldt Jensen to holdkammerater, der bakkede af i feltet. Derfor stod det klart, at det var duoen i front, der skulle kæmpe om sejren. Og her havde Per de bedste ben. For da der manglede 300 meter til målstregen, blev der sendt endnu et brev. Denne gang anbefalet, og med målstregen som modtager.
Per satte et uimodståeligt ryk ind, og kunne uden problemer køre fra sin modstander, og vinde spurten med flere længder.
STORT tillykke til Per, der nu kun mangler 6 point, inden han kan rykke en klasse op (eller ned?) i H40.
I U17 klassen havde Anthon Charmig endnu engang speederen i bund. Det skete da han sammen med landsholdskollegaen fra Tjekkiet, Rasmus Lund Pedersen fra Odense kørte fra alt og alle. De to kom i mål 9 minutter foran de næste. Anthon måtte dog denne gang se sig besejret i spurten, men flot kørt, og en 2. plads var i hus. Tobias Wallin Hjortshøj og Frederik Henriksen var med feltet ind. Begge blev placeret lige uden for præmierækken. Men mon der snart er præmier at vente til dem?
Mads Bak Bjerregaard var klar til at repræsenterer Odder farverne i U15 klassen. Her kom et samlet felt til mål, hvor Mads desværre ikke kom i præmierækken.
Jeppe Andreasen, Alfred Rasmussen og Rasmus Henriksen var alle til start i U13. 30 ryttere var til start i denne klasse, og 10 præmier at kæmpe om. 17 ryttere kom samlet til mål, og her satte Jeppe en virkelig flot spurt ind, og fik tilkæmpet sig en 2. plads. Alfred sad også med i feltet, og fik 10. og sidste præmie. Rasmus gennemførte løbet.
I U11 ser det ud til Jens Bak Bjerregaard virkelig er ved at finde formen. Efter 14 km kørsel kunne Jens passere målstregen som en flot nr. 2. Jonatan Skov kom også fint i gennem løbet på en 7. plads.
Kasper Kalhøj var igen lagt fremme i B klassen, Kasper kunne efter 118,5 km kørsel, spurte over stregen som nr. 5. Mathias Bregnhøj kunne også noteres for præmie og point, da han tog sig af 13. og næst sidste præmie.
Sebastian Andersen var til start i C klassen. Sebastian kom med feltet rundt, men kom desværre ikke i præmierækken.
Endnu en super flot weekend af Odders ryttere, med både sejre, og mange podieplaceringer.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb