DM for senior

29-06-2003 af Lars Werenberg
DM i år var henvist til små veje i og omkring Nibe. Odder stillede med fuldt hold, lige bortset fra Peter Lundblad, der jo kørte Svenske Mesterskaber i stedet. Der var inden løbet sat store forventninger til CSC og Fakta, som i de sidste par år totalt har domineret de danske mesterskaber. Men den store udskilning lod vente på sig. I stedet blev de første 90 km kørt i et jævnt tempo. Indtil da havde den største modstander været småstenene, som var årsager til mange punkteringer. Thomas Oredsson måtte ned og skifte hjul. En af Odders på forhånd bedste kort, Oredsson, punkterede endda på et kritisk tidspunkt, men en god indsats af Werenberg, fik han Oredsson frem i 1. række igen. Efter 100 km blev der åbnet op for gassen for første gang. Det resulterede i et totalt splittet felt - hvor både Lars Werenberg og Brian Larsen måtte slippe helt og stod af. Siden hen blev det hele lidt samlet igen men cykelløbet var i gang. Thomas Oredsson og Thomas Lundgaard sad begge flot fremme i de første grupper, mens Jacob Koch og Morten Mikkel måtte stå af. Jonas Fredborg var tæt på at komme med sine team kammerater i første række, men fik ikke næsen langt nok frem. I stedet kæmpede Fredborg sig flot igennem, i det er blev den sidste gennemførende gruppe. Oppe foran måtte først Thomas Lundgaard falde tilbage til en mindre gruppe inden Thomas Oredsson på 2. sidste omgang måtte tage samme tur. Ind til da, havde det set godt ud for sjællænderen. Til sidst fik profferne overtaget i løbet og satte sig på de 6 første pladser. Thomas Oredsson blev bedste Odderrytter som nr. 30. Thomas Lundgaard blev 32, mens Jonas Fredborg kørte ind som nr. 40.

Tillykke Nicki

De svenske mesterskaber
Peter Lundblad blev Onsdag nr. 26 i det svenske mester skal i criterium som blev kørt over 16 omgange af 4,9 km. I alt 78,4 km.

23-11-2017 Klar til cyklecross i Odder
04-11-2017 Ordinær generalforsamling 2017