Foto: Flemming Kajberg Jensen

Noah sejrede i Aarhus

02-11-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Århus Mountainbike Klub arrangerede i dag, deres årlige cykle cross løb, i hjertet af Aarhus. Pladsen der om sommeren, bruges til at afholdelse af North Side festivallen, dannede i dag rammen om cykle cross løbet.

I U11 havde Odder Noah Wulff Andersen, og Jens Bak Bjerregaard til start. De to drenge lagde sig i spidsen fra start af løbet, og der gik ikke længe inden det stod klart, at der skulle stå en Odderrytter øverst på skalmen. Spørgsmål vare bare, hvem der skulle løbe med sejren. De to rytter fulgtes god af sammen det meste af løbet, men mod slutningen skruede Noah bissen på, og trak fra Jens, og kunne dermed køre alene over stregen. Kort efter kom Jens, lige så sikkert ind på andenpladsen.
Mads Bak Bjerregaard var til start i U15. Mads forsøgte at lægge pres på fra starten, og det lykkedes ham også at ryste de fleste konkurrenter. To ryttere kunne Mads dog ikke gøre noget ved i dag, men efter ca. 25 minutter i sadlen, kørte Mads over stregen som en flot nummer 3.
Sidste Odderrytter til start i dag, var Lucas Wulff Andersen i U17 klassen. Lucas lagde sig hurtigt spidsen, sammen med Anders Lilliendal fra Odense og Joshua Gudnitz fra Kronborg. De tre fik hurtigt et forspring til de øvrige i feltet, og man kunne hurtigt fornemme at vinderen skulle findes her. Halvvejs inde i løbet, måtte Jushua Gudnitz slippe Wulff Andersen og Lilliendal i front. De to arbejde godt sammen i løbet resten af løbet, og spændingen var stort, hvem der skulle vinde løbet. Lucas førte an, da rytteren kom ind mod målstregen, på deres sidste omgang. Men i næst sidste sving, ramte Lucas en forkert bane i mudderet, hvilket Lilliendal udnyttede til at smutte forbi Lucas, og vinde løbet. Flot kørsel af Lucas, der lover godt for resten af cross sæsonen.

Se billeder fra løbet her.

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår