Foto: Brian Egeberg Pedersen

Første sejr til Bjerregaard – Noah sejrede igen

30-11-2014 af Flemming Kajberg Jensen
Efter gårsdagens flotte indsats, var det spændende at se om Odders ryttere kunne leve op til de flotte resultater, da Varde CK i dag arrangerede cykelcross løb.
I motionsklassen var Peter Bjerregaard til start, for tredje gang i år. Og tredje gang, var lykkens gang. Efter et super flot, velkørt, og veldisponeret løb, kunne Peter køre over stregen som vinder af dagens løb, med et forspring på over et minut ned til nummer to.
Dagens løb, var også sidste afdeling i ”Ceramic Speed Cross Cup”. En cup over 3 afdelinger, afviklet i Aalborg, Holstebro og Varde. Og med en 2., 6. og 1. plads, blev Peter en suveræn vinder af cuppen i sin klasse.
I U11 blev det nok engang sejr til Noah Wulff Andersen, og med Jens Bak Bjerregaard på andenpladsen. Endnu engang super flot kørt, af de to U11 drenge.
Gårsdagens vinder i U15 klassen, Mads Bak Bjerregaard havde en mindre god dag i dag. Efter den imponerende indsats i går, var kræfterne ikke helt de samme i dag. Til trods for dette, kørte Mads alligevel over stregen, som en flot nr. 4.
Lucas Wulff Andersen kørte lige som i går, et veldisponeret løb. Hvilket resulterede i endnu en podiet placering, via en anden plads. Samlet blev det til en anden plads for Lucas i ”Ceramic Speed Cross Cup” i sin klasse.

Næste weekend gælder det så Jydsk/Fynsk mesterskab på hjemmebanen i Odder. Og mon ikke vi kan vente os op til flere medaljer af Odders ryttere.
Kom og se løbet, TREK cross 2014, og hep på Odders ryttere, når det hele starter kl. 10.00 ved restaurant Skovbakken i Odder.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov