Foto: Odder Cykel Klub

Foredrag om effektiv træning for den seriøse motionist

07-01-2015 af Mette Bak Bjerregaard
PRESSEMEDDELELSE

Effektiv træning for den seriøse motionist
Foredrag med Torbjørn Sindballe
Onsdag den 4. februar kl. 19 på Odder Bibliotek

Sæt skub i din træning med enkle værktøjer baseret på forskning og erfaring. Torbjørn Sindballe er tidligere professionel triatlet, dobbelt verdensmester og den første dansker nogensinde på podiet i den legendariske Hawaii Ironman. Torbjørn Sindballe går bag om træningens fysiologi og giver dig svarene på alle de spørgsmål, der opstår, når man gerne vil prøve kræfter med en triatlon.

Du får en grundig forståelse af fænomener som kondition, udholdenhed og bevægeøkonomi, samt hvordan du træner dem mest effektivt i de tre discipliner. Derudover går vi i dybden med, hvordan du planlægger træningen ind i en travl hverdag og opbygger sæsonen så du topper når du skal.

Foredraget er skræddersyet til den travle motionist og krydres med masser af personlige erfaringer og anekdoter, der med garanti giver gode grin og virtuel sved på panden.

Torbjørn Sindballe er forfatter til bogen "Tri: den ultimative træningsbog".

Billetter á 75 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk [1] / billetpris ved indgangen 90 kr. (med forbehold for udsolgt)

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Odder Atletik & Motion og Odder Bibliotek.

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår