Foto: Michael Hvilsted

3 UCI løb på 3 dage

03-05-2015 af Michael Hvilsted Jensen og Flemming Kajberg Jensen
Der blev fredag, lørdag og søndag, cyklet UCI løb i Danmark. Odders elite ryttere var med alle dagene.

GP Viborg
Fredag blev der cyklet GP Viborg. Det blev en kold, og en våd dag, med udfordringer idet at der var lagt 3 grus stykker ind. Det skulle også vise sig at det blev afgørende for løbet, idet at nogle hold løb tør for reserve hjul.
Som nogle af de heldige havde Odder kun 3 punkteringer. Desværre var to af dem til Mathias Christensen, som fik dem lige efter hinanden. Hvilket gjorde det svært for ham, at komme tilbage til feltet igen, da der blev kørt med høj fart.
Bedste mand blev Mads Meyer som nr. 79, Erik Lahm blev nr. 82, mens Christian Elbæk blev nr. 86.
Mathias Christensen, Nikolaj Fevre og Niels Asmussen udgik alle af løbet.

GP Himmerland Rund
Forud for lørdagens GP Himmerland Rund, over 190 km, var en ting sikkert. Adskillige danske hold og ryttere var opsatte på at få revanche, efter en resultatmæssigt snævert udbytte, dagen for inden.
Kort tid inden i løbet, fik 4 mand lov at slippe afsted. De fik hurtigt oparbejdet et forspring på 9 minutter, men da der manglede 50 km, satte feltet far på, og forspringet blev hurtigt reduceret til 1.30 min.
Med 15 km til mål, forsøgte Torkil Veyhe at komme væk fra feltet, sammen med 5 andre ryttere. Dog uden helt. De fire forreste blev hentet kort før målstregen, og et samlet felt på 100 mand, kom til målstregen. Her var hollandske Win Stroetinga hurtigste mand.
Mathias Christensen blev nr. 43, Torkil Veyhe nr. 59, Mathias Bregnhøj nr. 61, mens Nikolaj Jørgensen blev nr. 93.
Mads Meyer og Christian Elbæk gennemførte ikke løbet.

Rent Liv Løbet
Søndag var det Skive og omegn der lagde asfalt de den danske cykel elite.
3 hårde løb på 3 dage. Og selvom der var blevet skiftet ud, på diverse hold, var der alligevel træthed at spore i feltet. Odders Nikolaj Jørgensen var undervejs med et flot udbrud, som dog blev hentet ingen, på de afsluttende omgange i Skive. Alexander Kamp fra Team coloQuick sikrede dansk sejr, på hjemmebanen i Skive. Bedste Odderrytter blev Erik Lahm som nr. 67. Torkil Veyhe blev nr. 77, Nikolaj Jørgensen nr. 79. Mathias Bregnhøj, Jonas Vingegaard og Christian Elbæk gennemførte ikke løbet.

26-11-2019 Julehygge
27-10-2019 Klubfest 2019
22-10-2019 Dagsorden til ordinær generalforsamling 2019
22-10-2019 Team OK Kvickly Odder rytter til ColoQuick!
05-10-2019 Resultater klubmesterskab i linjeløb
05-10-2019 Henvendelse