Foto: Odder Cykel Klub

To jysk/fynske medajler til Odder

10-05-2015 af Flemming Kajberg Jensen
Der blev i weekenden afviklet jysk/fynske mesterskaber i både enkeltstart og linjeløb. Her var der to medaljer at hente til Odder.

Enkeltstart i Esbjerg
Lørdag gik det løs i Esbjerg, der afviklede jysk/fynsk mesterskaber i enkeltstart. Har var Niels-Henning Lauridsen til start i C klassen. Niels-Henning kørte som vanlig stærkt på enkeltstarten, og blev noteret i næstbedste tid. Og dermed en flot sølvmedalje. I Juniorklassen gik det næste lige så godt for Frederik Lund. Frederik kørte enkeltstarten i tredje hurtigste tid, og dermed i bronze medalje i hus. Casper Ingeberg var også til start i denne klasse. Casper sluttede som nr. 28.
I A klassen var Torkil Veyhe til start. Torkil blev nr. 12. Jonas Vingegaard, som nu køre i B klassen var også til start. Jonas kørte en 21. plads i hus.
I U15 var Mads Bak Bjerregaard og Oliver Friis til start. Her blev det til en 12. plads til Mads, mens Oliver blev nr. 25.

Linjeløb i Gedved
Søndag gik det løs i Gedved, da Horsens AC afviklede jysk/fynsk mesterskab i linjeløb.
I A klassen kom Torkild Veyhe med i det afgørende 8 mands udbrud, allerede på første omgang. Gruppe holdt godt sammen indtil ca. 15 km før mål. Et angreb fra den senere vinder Rasmus Guldhammer (CULT Engergi Pro Cycling), resulterede i, at front gruppen blev splittet. Torkil kæmpede godt for det. Og fik efter ca. 150 km i udbrud, en 7. plads med hjem. Nicolai Jørgensen kom i mål nogle minutter senere med feltet, og gennemførte på en 17. plads.
I C klassen var der endnu engang point og præmie at hente til stærke Stefan Ryom. Efter et flot løb, kunne Stefan cykle over stregen som nr. 11.
Gustav Reetz var til start i D klassen. Gustav kørte et godt løb, og gennemførte på en fin 8. plads. Michael Skov var også til start i denne klasse. Michael kæmpede som altid flot, og kom i gennem løbet som nr. 39.
I Junior klassen var Frederik Lund, Victor Skougaard, Tobias Wallin Hjortshøj og Jesper Andersen til start. Alle gennemførte løbet. Dog uden for præmierækken.
Jonatan Skov var til start i U13 klassen, og lige som far Michael, kørte Jonas et flot løb, og gennemførte. Dog uden for præmierækken.

Næste løb for Odders unge ryttere er hjemmebane etapeløbet Tour de Himmelfart, som køres fra torsdag til lørdag. Her bliver det spændende at se, hvor mange præmier Odders ryttere kan tage, i de stærkt besatte felter.

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017