Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Mathias Kaastrup - Fplus.dk

TDH dag 1: Den STORE djævle dag

14-05-2015 af Flemming Kajberg Jensen
Så blev det dagen, hvor Tour de Himmelfart blev skudt i gang. Og dagen hvor Tour de France djævlen Didi Senft indtog Odder og Tour de Himmelfart.

Dagen startede kl. 8.50, hvor at Odders borgmester Uffe Jensen bød ryttere, ledere og borgerne i Odder velkommen til Tour de Himmelfart. Kl. 9.00 skød Uffe Jensen først start i gang, og herefter var der ellers cykelløb for alle pengene.


Odder borgmester Uffe Jensen og Tour de France Djævlen. Foto: Mathias Kaastrup - Fplus.dk.

I U11 klassen er stillingen den efter to etape, at Conrad Haugsted fra Amager CR indtager første pladsen. Conrad vandt 1. etape, mens Noah Nielsen fra CC Hillerød tog sig af 2. etapen.
Ved U11 pige rytterne, sidder den gule trøje på skuldrene af Julie Lillelund fra Herning CK.

Oliver B. Søndergaard kan i morgen trille ud på enkeltstarten iført løbet gule trøje, via en sejr på 1. etape, og en andenplads på 2. etape. En 2. etape som blev vundet af lyn hurtige Miguel Van Tintelen fra Holland.

I U13 er der svensk føring ved Alma Johansson. Alma vandt gadeløbet, og overtog dermed den gule trøje fra danske Gullborg Guttesen, som ellers havde lagt fornemt ud, ved at vinde løbets 1. etape.

Luis Carl Jørgensen og Oskar Myrestøl Johansen tog sig af de to første etaper i U15. Og det er Luis Carl Jørgensen som i morgen, kan køre ud på enkeltstarten i klædt den gule trøje.

Frederik Wandahl fra Sverige spurtede sig til sejr på 1. etape i U15 klassen, mens en gammel Tour de Himmelfart kending og tidligere vinder af løbet Enzo Leijnse vandt 2. etape. Samlet er det svenske Wandahl som er i front af løbet.

Einar Liseth Pedersen fra Norge var hurtigste mand i U16 klassen, på deres første etape. Morten Stampe fra CK Aarhus vandt 2. etape. Manden i gult efter deres to etaper er Pedersen fra Norge. Lars Daniels fra Belgien er i den røde bjergtrøje, mens Niklas Spilcker Jacobsen er i løbets blå point trøje.

I U17 klassen, er det danske U17 landshold kommet godt fra start. Oliver Wulff Frederik tog sig af 1. etape, mens Julius Johansen efter en flot solo kørsel på 2. etape, både kunne tage etape sejren, samt den gule trøje. Julius er desuden indehaver af point trøjen, mens Ludwig Anton Wacker er i den røde bakketrøje.

Hos Dame Junior, blev det ikke overraskende norske Susanne Andersen der vandt 1. etape. Anne De Ruiter fra Holland tog et flot initiativ på 2. etape, og via imponerende solo kørsel kunne hun kører alene over stregen, som vinder af 2. etape. Samlet føre Anne de Reuiter løbet, og har desuden også den blå pointtrøje. Den røde bjergtrøje bæres af Floor Weerink fra Holland.

I Herre Junior fra der Anthon Charmig der via flot solo kørsel på sidste del af 1. etape, kunne kører alene over stregen, 2 sek. foran feltet. Det lykkede Anthon at forsvare føringen på 2. etape via en andenplads.
2. etape blev vundet af lyn hurtige Frederik Rodenberg Madsen. Udover at Anthon Charmig er i gult, er Rasmus Lund i rød bjergtrøje, mens Christian Gorm Albrechtsen er i blå point trøje.

Der var dejligt med presse til stede under dagens etaper. Her et nogle links til de mange nyheder.

Horsens Folkeblad: Fuld fart over Tour De Himmelfart.
Horsens Folkeblad: Billede galleri.

Ekstra Bladet: Tour-djævlen savner Riis .

TV2 Østjylland: Stort cykelløb for unge talenter i Odder.

DR P4 Østjylland: P4 Morgen med indslag om Tour de Himmelfart .


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross