Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Flemming Kajberg Jensen

Frida flyvende på hjemmebanen i Odder

20-09-2015 af Flemming Kajberg Jensen
I dag blev årlige hjemmebane løb, ”Kvickly Odder Løbet” afviklet på vejene omkring Ørting.
Det var lagt op til flere spændende cykelløb, da Odders ryttere altid er lidt ekstra opsatte, når der cykles løb på hjemmebane.

I U11P var der debut til Frida Berg. Det var Frida’s allerførste cykelløb. Så udover sommerfugle i maven, var der også lidt ekstra motivation, når det nu var cykelløb på hjemmebane.
2 omgange a 6,4 km skulle der cykles, i alt 12,8 km, inden Frida og de øvrige U11Pige ryttere, kunne fordele placeringerne i mellem sig. Og løbet gik ud over alt forventning. Allerede på løbet første omgang satte Frida et angreb ind, som de andre ikke kunne svare igen på. Så da Frida kom til mål, var det med et forspring på over 2 minutter ned til de næste.
Super flot kørt af Frida. Mon en ny stjerne er født?

Hos U11 drenge-rytterne var Jens Bak Bjerregaard endnu engang med langt fremme. I den hårde finalen i en stor massespurt, fik Jens kastet cyklen over stregen som nr. 5. Mathias Degn var også godt med fremme, og blev nr. 10, dog uden for præmierækken.

I U15 var der endnu engang præmie til Mads Bak Bjerregaard. Mads fik spurtet sig til en 11 plads. Jeppe Andreasen sad også med i gruppen der skulle fordele præmierækken i mellem sig. Jeppe blev nr. 17, desværre lige uden for præmierækken. Oliver Friis kæmpede sig endnu engang flot igennem et cykelløb, og kørte en 30. plads hjem, lidt længere tilbage.

I A-klassen, som kørte 3. afdeling af September Cup’en, blev bedste Odder rytter Mads Meyer som nr. 16.
Erik Lahm og Mathias Bregnhøj gennemførte begge løbet. Dog uden for præmierækken.

Efter flere flotte placeringer i C-klassen, havde Stefan Ryom i dag skiftet de røde C-numre ud med de grønne B numre. Stefan kørte et flot løb, og sad med langt fremme. Stefan blev nr. 14. Desværre var der kun 12 præmier at cykle om. Flot debut til Stefan.

I C klassen, havde sidste uges vinder Ole Emil Andersen, igen fundet vej til det rigtige udbrud i denne klasse. 6 ryttere kom samlet til stregen. Desværre for Ole var der ikke mange kræfter tilbage til spurten, og Ole blev placeret som nr. 5.

Hos Juniorerne var Odderne rytterne vågne fra starten af løbet. Hver gang der kørte en gruppe, var der en Odder rytter repræsenteret. Desværre glippede det afgørende udbrud for Odder-rytterne, og 4 mand fik lov at slippe væk. I næste gruppe var Frederik Lund med. Lund kørte en flot og godkendt 7. plads i hus. Mens Victor Skousgaard og Tobias Wallin Hjortshøj begge blev placeret lige uden for præmierækken.

Michael Skov (D), Jesper Andersen (D), Jens Høiberg (H40), Lars Dalgas (H50) og Nanna Skov (U16P) gennemførte alle løbet i deres respektive klasser.

Stort set hele løbet blev kørt i solskin, og endnu gang blev løbet afviklet i god ro og orden, med ros fra både kommisærer, ryttere og politiet.


10 seneste nyheder:
31-01-2021 Regnskabsorientering 2020 - opdateret
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross