Foto: Fplus.dk - www.fplus.dk

Samarbejdet med Fplus.dk fortsætter

03-03-2016 af Flemming Kajberg Jensen
2016 bliver igen et år med gode billeder fra Fplus.dk. Odder Cykel Klub og ejeren af Fplus.dk Mathias Kaastrup, er blevet enige om et sponsor samarbejde for 2016, og forsætter således samarbejdet der begynde i 2015. Det betyder at der igen kommer gode billeder fra bl.a. Tour de Himmelfart, cross løbet og andre aktiviteter i årets løb.

>>Jeg er glad for at fortsætte samarbejde med Odder Cykel Klub, som startede sidste år. Mine billeder har bl.a. været brugt i Odder Avis, Skanderborg Uge-blad, Aarhus Stiftstidende og andre net-medier, og Odder Cykel Klub har den vej rundt været med at skabe mig et navn. Hvilket jeg håber andre klubber også vil benytte sig af.<< Siger indehaveren af Fplus.dk Mathias Kaastrup.

>>Jeg er glad for, at vi igen i år har mulighed for at bruge Mathias’ skarpe skud med linsen. Han tager super gode billeder, og er god til at fange de helt rigtige action fotos af rytterne. Og det er vigtigt med gode billeder når man skal have noget i pressen.<< Siger Flemming Kajberg Jensen, som fortsætter.
>>Vi kan kun opfordre andre klubber til at kontakte Mathias og få lavet en foto aftale med ham. Han er en god fyr, der kan sit kram<<.

24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober