Foto: Odder Cykel Klub

Flot start på sæsonen i Rund um Ascheffel

20-03-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I går blev der kørt det efterhånden traditionsrige nordtyske cykelløb ”Rund um Ascheffel”, og flere af Odders ryttere havde taget turen over grænsen, for at teste formen af.

I U15 var Odder drengene med helt fremme. Alfred Rasmussen spurtede sig til en flot 2. plads, mens Jeppe Andreasen kørte over stregen som nr. 4. Og Oliver Friis gjorde det også flot i denne klasse, og kørte ind på en fornem placering som nr. 19.
Flot start på sæsonen for drengene, der viser at de har passet deres vintertræning.

I A-klassen var Odder også repræsenteret af det nye elite hold.
Løbet var hektisk og nervøst fra start, da det for mange af rytterne var første løb i 2016 sæsonen. Der var en del skubberi, hvilket resulterede i nogle styrt, som Odderytterne heldigvis undgik.
Løbet formede sig stort set som forventet. Første udbrud kom hurtigt afsted, og blev ikke hentet, før kontinentalholdenden rørte på sig. Jannick Beck forsøgte at deltage i festen men måtte lade sig glide tilbage til hovedfeltet.
Udbruddet fik 7 minutter inden feltet kom i gang, og da rytterne kørte ud på 7. og sidste omgang var udbruddet at skimte forude. Farten blev sat voldsomt op og udbruddet hentet, derefter var løbet åbent igen. Odders ryttere holdt på, og det lykkedes at få 2 mand i top 20.

Alt i alt, et godt første løb på sæsonen 2016. "Vi er godt i gang nu, og teamet gør det super godt. De hjælper hinanden hvilket gør holdpræstationen rigtig god, og dagens indsats er godkendt" udtaler holdleder Claus Lund.

Odders bedste placering gik til Kasper Andersen, der blev nr. 12. Thomas Edemann Jensen blev nr. 19, mens Mikkel Skjellerup blev placeret lige uden for præmierækken som nr. 22. Alle på SCOTT cykler.

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår