Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Claus Lund

Flot start på sæsonen

03-04-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I dag skulle årets første landevejsløb for samtlige klasser afvikles. Det var Thy Cykel Ring der stod for åbningen på den danske cykel sæson.

I A feltet, som skulle køres 150 km, og der blev lagt hårdt ud. Efter en del forskellige udbrudsforsøg, sidesvindskørsel mv, tog et noget reduceret felt, en slapper med 70 km til mål. På dette tidspunkt var der tre Odder-ryttere tilbage i feltet, hvor Mikkel Skjellerup lod sig falde til servicebilen efter vand.
I det samme var der nyt udbrudsforsøg fra feltet. Jonas Aaen (Riwal) og Alex Rasmussen (ColoQuick) rykkede, og Thomas Edemann Jensen så sit snit til at rykke med dem. De fik hurtigt et godt hul til næste gruppe på 10 mand, der også havde rykket sig løs, hvor Jonas Vingegaard sad. I feltet sad nu sidste Odder mand Mikkel Skjellerup - nu med rigeligt vand.
Resten af løbet holdt afstanden til hinanden. 10 km før mål fik Thomas Edemann en siver (punktering)på baghjulet. Et absolut dårligt tidspunkt at punkterer på. Thomas kom dog tilbage til de to mand i front, og skulle cykle med om sejren. Men mange kræfter er brugt kort forinden, på at lukke hullet, efter den ærgerlig punktering. Og Thomas trak det korte strå, og blev en flot nummer 3.
I næste gruppe kom Jonas Vingegaard ind på en 10. plads, mens Mikkel Skjellerup kom ind som nummer 23, lige udenfor præmierækken.

Rernböck på podiet
I B feltet var der kun 25 ryttere til start. Et lille kompakt felt stillede til start, i ca. 10 graders varme.
Fra start kørte Frederik Lund afsted med en gruppe på 3 andre. Gruppen sad længe ude foran feltet, men blev hentet igen. Også i B-klassen blev der kørt sidevinds kørsel. Det betød at Jonas Rernböck, Frederik Lund kom med forreste gruppe i mål. Her tog Jonas Rernböck en flot 2. plads, mens Frederik Lund blev nr. 5 Stefan Ryom og Jannick Beck kom i mål udenfor præmierækken.

>>”Løbet er vores første DCU løb i 2016 sæsonen. Sådan som rytterne kæmpede for teamet i dag og viste gejst, så er det bare fantastisk at se det giver podieplaceringer i både A & B klassen. Jeg er overbevist om at de øvrige ryttere på teamet tager chancen en anden gang, og så er det dem der høster.”<< udtaler en meget glad sportsdirektør Charlie Køhler.

Drengerytterne kan også
I U15 var trioen Jeppe Andreassen, Alfred Rasmussen og Oliver Friis klar fra start. 36 km var distancen der skulle køres, inden de 8 præmier i denne klasse kunne fordeles.
Endnu engang viste drengene god form, og Jeppe Andreassen kunne kører over stregen som nr. 3, Alfred Rasmussen som nr, 4, mens Oliver Friis tog sig af den sidste præmie som nr. 8.


Det bliver spænderne at se, hvordan det kommer til at gå søndag, når der afvikles løb i Skive.


10 seneste nyheder:
24-07-2019 HUSK - Hads Herred Rundt 2019 d. 31-7
24-06-2019 Fantastisk resultat af Team OK Kvickly Odder
20-06-2019 Succes for Team OK Kvickly Odder Elite
05-06-2019 Andreas Byskov Sarbo
05-06-2019 Udenlandske ryttere gjorde indtog på Tour de Himmelfart
03-06-2019 Sommerafslutning
31-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 2
30-05-2019 Starting order for Time Trial, 3rd stage
30-05-2019 Startrækkefølgen til enkelstart, etape 3
30-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 1
 


 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Trek Cross