Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Maibritt Nørgaard‎

Sejr til Lund – Andreasen på podiet

10-04-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Det var en god Odder-dag, da nabo klubben i Horsens i dag arrangerede deres årlige cykelløb ved Gedved.

B-feltet startede med fuldfart, og efter første omgang var der et 8 mands udbrud afsted, hvor Odder havde Frederik Lund repræsenteret. Efter et punktering sidste søndag i Skive, var Frederik sulten efter et godt resultat, men der var stadig lang ved til mål. Da der var stærke ryttere repræsenteret i udbruddet, afventede Frederik om der kunne komme flere Odder ryttere op, for at have større mulighed for at lave gode resultater.
I feltet sad Victor Skousgaard, Jannick Beck & Jonas Rernböch og dækkede af, samt holdt sig klar hvis andre ville forsøge at køre udbruddet ind.
Feltet satte tempo på, og det bølgede frem og tilbage mellem 1:50, og helt ned til 32 sek. Det lykkedes ikke for feltet at komme op, og ud på sidste omgang blev der sat ekstra fart på i frontgruppen, hvor det nu stod klart, at podiet skulle findes. Efter en hektisk sidste omgang, hvor de 8 i front var blevet til 7, forsøgte Frederik sig med en lang spurt. Det lykkede Frederik at slå hullet til de andre, og kunne dermed cykle over stregen med et godt hul ned til de næste. I feltet var Jonas Rernböch med fremme og blev nummer 10, mens Jannick Bech og Victor Skousgaard begge kom ind uden for præmierækken som nr. 19 og 23.

Præmide til Edemann
Modsat B-klassen, så startede A-feltet deres løb ud i stille og roligt tempo. Faktisk skulle der køres næsten halvdelen af løbet, inden en større gruppe kom af sted. 16 mand kom fri fra feltet, og her var Thomas Edemann vågen. Selvom der mod slutning af løbet blev kørt stærkt i feltet, skulle det vise sig at gruppen i front skulle kæmpe om sejren. Thomas forsøgte flere gange at komme afsted, dog uden helt. Og der da skulle spurtes om placeringerne, var kræfterne brugt op, og Thomas måtte tage til takke med en 13. plads.
Jonas Vingegaard, Mikkel Skjellerup, Frederik Rosenbæk og Nikolaj Henning gennemførte alle løbet. Dog uden for præmierækken.

Tre ryttere i top 10
I U15 var Odder trioen Jeppe Andreasen, Alfred Rasmussen og Oliver Friis til start. Kort efter start kommer et 4 mands udbrud afsted for Odder har Jeppe med. Udbruddet bliver senere delt op i to, hvor Jeppe ikke kommer med de to for resten. Jeppe vinder senere spurten om 3. pladsen og kunne dermed cykle sæsonen anden podie placering i hus. Mon sejren ligger lige om hjørnet?
I feltet spurtede Alfred Rasmussen sig i mål som nr. 6, men Oliver Friis kom ind på en flot 9. plads, trods sygdom i kroppen.
Endnu engang fantastisk kørt af ”De 3 musketerer” 

I H40 blev der point til Jens Høiberg da han cyklede en 14. plads i hus.

Jonas Andersen, Nanna Skov og Jonas Brandt Kjeldsen gennemførte alle deres løb. Dog uden for præmierækken.


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross