Foto: Odder Cykel Klub

Post Cup: GP Herning - en forårsdag på heden!

24-04-2016 af Claus Lund & Flemming Kajberg Leth Jensen
Vejrudsigten havde hele ugen lovet regn og blæst, samt lave temperature. Så det var en dejlig overraskelse for rytterne, at de fik lidt sol, og temperaturer op til 11 grader, samt næsten ingen regn.
Starten gik kl. 11:00, og allerede efter 6 km var det første tumult i feltet. Ca. 10 ryttere væltede, men heldigvis holdt Odderrytterne sig fri fra uheldet. GP Herning er specielt løb, da det indeholder mange grusvejsstykker. Dette gør altid løbet uforudsigelig, pga. de mange punkteringer der hele tiden rammer rytterne.
Odder rytterne klarede den førte del af løbet rigtigt godt, og kom igennem ude de store problemer. Men heldet rakte desværre ikke hele løbet igennem. 3 ud 6 ryttere var med i nogle af de mange små styrt der var. Og med punkteringer oven i, var der ikke nogle Odderryttere med hel fremme da rytterne igen nærmede sig Herning. Bedste Odder rytter blev Mikkel Skjellerup, der kom ind som nr. 38.

"Et godt, hårdt og uforudsigelig løb, hvor vores ryttere kæmpede godt fra start til slut. De fulgte vores aftaler, men høstede desværre ikke som fortjent i dag." siger en tilfreds sportsdirektør Charlie Køhler.

En af de Odder ryttere som måtte i asfalten, var Anders Krogh. Han lå ellers med helt fremme i forreste række, kort før rytterne ramte Herning. Men et styrt stod altså i vejen, for et ellers lovende resultat. Turen i asfalten, kostede en meget forslået finger, og Anders var længde bange for at den evt. kunne være brækket. Han kunne dog efter nærmere undersøgelse i går aftes ånde lette op: ”Min finger er heldigvis ikke brækket. Den har højest sandsynligt været rykket af led, heraf den store hævelse. Tak for en fed dag og tusind tak til alle hjælpere!.” Kom det fra Anders, der trods styrt, og en forslået finger, gennemførte løbet som nr. 48.

Resultat af GP Herning 2016
1 Mads Würtz Schmidt - Team TREFOR 04.33,51
2 Jonas Gregaard Wilsly - Riwal Platform Cycling Team +0:09
3 Rasmus Bøgh Wallin - Team Soigneur - Copenhagen Pro Cycling +0:17
4 Jonas Aaen - Riwal Platform Cycling Team s.t.
5 Lasse Norman Hansen - Stölting Service Group s.t.

38 Mikkel Skjellerup - Odder Cykel Klub +1:45
45 Thomas Edemann Jensen - Odder Cykel Klub +4:16