Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

UCI point til Odder

02-05-2016 af Claus Lund & Flemming Kajberg Leth Jensen
Der blev i weekenden kørt de 3 nordjyske UCI løb. Det startede fredag med en ordentlig omgang regn, og udtur for Odderrytterne. Med sluttede af med sol og UCI point søndag.

GP Himmerland
Fredagens løb i Himmerland, startede ok. Odders havde 2 mand med i dagens første udbruddet, men da rytterne ramte Års, efter første sløjfe - "Farsø Sløjfen", blev løbet neutraliseret. Rytterne måtte vente i ca. 25 minutter uden at vide hvornår løbet blev sat i gang igen. Det var 4,5 grader, 10-12 m/s og rytterne havde lige knoklet i sidevinden så de svedte godt da de blev stoppet, så da løbet blev sat igang igen og det begyndte at regne, var det kun et spørgsmål om tid før rytterne blev underafkølet, de fleste ryttere i feltet stod af efter ca 100 km, Odder havde 2 ryttere der fortsatte - Thomas Edemann Jensen, der sad godt med i 2 gruppe og og Frederik Rosenbæk, der noget senere i en gruppe med 7 andre ryttere havde fået et godt samarbejde. Thomas blev underafkølet og måtte stå af, mens Frederik Rosenbæk kørte indtil første af de små omgange hvorefter han havde fået nok cykelløb for den dag. Der var ca 20 ryttere der gennemførte løbet ud af 198 startende.

GP Viborg
Søndag skulle GP Viborg afvikles, og der var fra morgenstunden lagt op til tør vejr, og temperature omkring 8-10 grader. Efter en meget nervøs master start, med en del styrt, gennem Viborgs gader, blev løbet sat i gang. Der blev kørt stærkt, og sidevind med det samme. Feltet blev splittet, og Odder havde Jannick Beck og Mikkel Skjellerup repræsenteret i anden gruppe. I tredje gruppe sad Anders Krogh, godt hjulpet af Nikolai Henning, Frederik Rosenbæk og Jonas Rernbøch. De sidste 3 arbejdede hårdt for at få Anders frem til anden gruppe. Efter en del kilometers hektisk jagt lykkedes det, dog kom der i dagens løb igen en neutralisering - grundet fejlkørsel. Løbet blev startet igen i 2 grupper, derfra gik det via målstregen første gang i Viborg mod de 3 grusstykker. Inde på de sidste omgang i Viborg havde Odder 3 mand tilbage i løbet. Jonas i fjerde gruppe, samt Mikkel, Anders i tredje gruppe. Mikkel forsøgte flere gange uden held, at trække anden gruppe ind. Men et samarbejde i gruppen kom ikke så det var en svær opgave. På målstregen havde Anders lidt kræfter i behold og kunne spurte sig ind på en 25 plads, kort efter kom Mikkel, og dernæst Jonas.
"Det var hård sidevindskørsel i dag, og vi havde nogle ryttere der ofrede sig for team kammeraterne. Det er godt at se sammenholdet på teamet, og med denne trend er jeg sikker på det kaster mere af sig i sæsonen." udtaler Sportsdirektør Charlie Køhler.

UCI point i Skive
Der var lagt op til et godt cykelløb i Skive søndag. Temperaturen var ca 12 grader, og solskin til løbsstarten kl. 14:00. Efter Masterstarten gik de første 20 km med ryk i højre og venstre. Odder sad godt med i feltet, men ingen fik lov at komme af sted. Efter 30 km lykkedes det 3 mand at komme af sted, uden Odder deltagelse. Derefter kom der ro på feltet de næste 50 km, og de tre lykkeriddere fik opbygget et ca. 9 minutters stort forspring. Efter forplejningszone, satte to af kontinentalholdene sig frem, og kørte sidevind og højt tempo. Efter 100 km havde Odder 3 mand i forreste gruppe - Mikkel Skjellerup, Jonas Vingegaard Rasmussen og Thomas Edemann Jensen. I anden gruppe havde sad Anders Krogh og Frederik Lund, samt Jannick Beck. Anders havde været involveret i et styrt, Frederik havde haft to punkteringer og for begge ryttere var det været en svær opkørslet men en bil kortegen på ca 40 biler. (33 teambiler, kommisærer, læge bil, og 3 neutral service) og der blev jagtet udbrud i front.
Da rytterne nærmede sig Skive efter sidste sløjfe i Højslev, var det stadig med 3 Odderryttere i front, og et forspringet til de forreste der nu var nede på 5 minutter.
Inde på omgangene i Skive, blev der kørt med højt tempo, for at hente de 3 forreste ryttere. Med 1,5 omgang igen forsøgte Jonas at komme af sted med en anden rytter. De fik et lille hul, men ud på sidste omgang var det hentet igen, Mikkel havde nu sluppet fronten i gruppen, tilbage sad nu kun Thomas og Jonas. Rytterne kom samlet ind i opløbssvinget, og så op ad bakken til målstregen.
Thomas kom over som nr. 8, Jonas som 27 og Mikkel som nr. 30.
"Jonas forsøger udefra, det har han før haft god succes med før. Da det ikke lykkedes havde vi Thomas til at køre finalen. Vi har godt gang i processen på teamet, der blev arbejdet godt sammen og aftalerne overholdt i dag. Så det er super dejligt at høste UCI point som belønning." Udtaler en glad sportsdirektør Charlie Køhler.


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross