Foto: Odder Cykel Klub

TDH dag 2

07-05-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Også på anden dagen ved årets Tour de Himmelfart, kunne man glæde sig over solen og det dejlig vejr, som rytterne skulle kører i. Formiddag blev brugt på at køre enkeltstart, mens der om eftermiddagen, blev kørt kriteriums etape.

Hos dame junior, var hurtigste pige på enkeltstarten, den norske mester, og indehaver af den gule trøje Susanne Andersen. Andersen var 2 sekunder hurtigere end Simonie Eg (Team BMS BIRN), og 4 sekunder foran Johanne Marcher.
Eftermiddagens 4. etape blev, som vanligt tør man næste sige, vundet af Emma Norsgaard Jørgensen (Team Rytger). Det er tredje år i streg at Norsgaard Jørgensen var hurtigst rytter på denne etape.
I den samlede stilling, er det stadig det norske stortalent Susanne Andersen, der er indehaver af den gule trøje. Den blå pointtrøje sidder på hollandske Iris Ton, mens bjertrøje også indehaves af Susanne Andersen. Den vil dog på morgendagens kongeetape blive båret af Ingvild Gåskjenn, lige ledes fra Norge.

Hos herre juniorerne, blev enkeltstarten lige som damerne vundet af personen i den gule trøje. Julius Johansen (Team Børkop cykler - Carl Ras Roskilde Junior) kørte de 12,8 km på 16.08 min, hvilket var 1 sekund hurtigere end Morten Hulgaard fra Team ABC Junior. Julius havde en gennemsnitsfart på ikke mindre end 47,6 km/t.
4. etape blev her til aften neutraliseret af kommissærerne.
Inden morgen dagens kongeetape fører Julius Johansen (Team Børkop cykler - Carl Ras Roskilde Junior) løbet med 31 sekunder til Johan Price-Pejtersen (Team CK FIX Junior Elite Rødovre), mens Joakim Lisson (Team BH Fabin Sport-Slagelse U19) er på løbets tredje plads, 49 sekunder efter Johansen fra Roskilde.

I morgen gælder det løbets hårde og alt afgørende kongeetape. Her venter rytterne en eller flere omgange op ad den berygtede Pederstrup bakke. Og som andre år, er det etape hvor alt kan ske.

Øvrige resultater kan ses her: http://oddercykelklub.dk/tdh/tdh_results.php?menu=da.

Følg desuden med i løbet på løbets hjemmeside: http://oddercykelklub.dk/tdh/dansk_index.php.

23-04-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår