Foto: Odder Cykel Klub

Årets Rytter skifter til Team ColoQuick-CULT

27-05-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Efter en forrygende start på sæsonen, med bl.a. en 3. plads i Belgien, en 3. plads i Aalborg og senest en imponerende sejr i Hammel, har de danske Continental hold for alvor fået øjnene op for Jonas Vingegaard.
Dette betyder at Vingegaard med øjeblikkelig virkning skifter til Team ColoQuick-CULT.

” Vi er naturligvis stolte af at kunne sende Jonas videre på Continental niveau, som jo er et vores formål med at udvikle U23 rytterne. Og vi ønsker ham alt det bedste på hans fremtidige cykel rejse.” Siger sportschef Claus Lund.

Vingegaard kom til Odder tilbage i 2013, som første års juniorrytter. Dengang var det en noget anonym rytter fra Thy der kom til Odder, og det blev ikke til mange præmier i første sæsonen. Siden dengang, er der blevet lagt et godt lag på Jonas’ niveau, for hver sæson. Som andet års juniorrytter blev det f.eks. til flere landsholdsturer.
Sidste år, startede Jonas sin første sæson som seniorrytter i C klassen. Men efter flere flotte placeringer med sejre i både C og B klassen, sluttede Jonas sæsonen af i A-klassen. Dette, sammenholdt med flot kørsel i udlandet, sikrede Jonas sig pokalen og titlen som ”Årets Rytter” i Odder Cykel Klub.

2016 er Jonas’ første hele år som A-rytter, hvor hans overordnede sæson mål var at skabe sig et fornuftigt niveau i A-klassen. Det er gået hurtigt for Jonas, som nu er en af de mere tone angivende U23 ryttere.

Vingegaard skal nu være holdkammerater med bl.a. Kristian Haugaard og Jacob Gye Madsen, som begge tidligere også har lavet flotte resultater i Oddertrøjen.

18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer