Foto: Odder Cykel Klub

Kontinental står i kø for at hente ryttere fra Odder!

03-06-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Det er ikke mange dage siden, at vi kunne berette at Jonas Vingegaard, efter en flot start på sæsonen, havde vagt interessen for de danske kontinental hold. Og et skifte til Team ColoQuick-CULT, blev en realitet i sidste uge.

Og efter kun en uge, kan vi nu meddele at Thomas Edemann Jensen med øjeblikkelig virkning er skiftet til et andet kontinentalhold, nemlig Team Giant Scatto.
Ved holdpræsentationen i Kvickly Odder tilbage i starten af april måned, sagde Thomas ved den lejlighed, at målet for sæsonen var at skabe et godt niveau i A-klassen. Derved håbede han på, at han fra næste sæson kunne gøre sig interessant for de danske kontinental hold. Der skulle dog kun gå en halvsæson, inden springet videre lykkedes.
Det er gode resultater i starten af sæsonen i Belgien, to podieplaceringer i danske A-løb, UCI point ved Rent Liv Løbet i Skive, og senest en fornem 11. plads ved U23DM i linjeløb i søndags, der var fået Team Giant Scatto til at slå til.

Men hvordan er det, at skulle sende endnu en rytter afsted inden for kort tid?
Først og fremmest er vi stolte over at kunne sende endnu en rytter afsted, til et kontinental hold. Når det er sagt, så er det altid lidt øv, da sådanne beskeder aldrig er belejlige midt i en sæson!” Udtaler teamchef Claus Lund, der samtidig kan konstaterer, at det er tredje rytter der taget et niveau op i denne sæson.

Hvordan ser du på fremtiden?
"Vi ser lyst på tingene. Det vil åbne muligheder for de øvrige på teamet, hvor vi stadigvæk har nogle rigtigt gode ryttere med stort potentiale. Så jeg er optimistisk og sikker på at vi fortsat vil få Odder trøjen vist frem på bedste vis resten af sæsonen." Siger den succesfulde teamchef Claus Lund

Thomas Edemann vil med skiftet til Team Giant Scatto få mulighed for at deltage i flere udenlandske UCI løb.

Vi ønsker Thomas et stort tillykke med kontrakten, og god vind fremover med hans fremtidige cykelkarrierer.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben