Foto: Odder Cykel Klub

Fyen Rundt

11-06-2016 af Claus Lund & Flemming Kajberg Leth Jensen
215 km ventede da Odder stillede til start i Fyen Rundt i dag. Vejrudsigten sagde 20 grader og 4,5 m/s, så dejligt vejr at køre et langt cykelløb i.
Odder CK stillede til start med Stefan Ryom, Anders Krogh, Nikolaj Henning, Frederik Lund og Frederik Rosenbæk.
Feltet kørte samlet ud af Odense med kurs mod Svendborg, dog faldt de første ryttere af på vejen derned, og efter 30 km kom en gruppe, på 9 mand afsted. Holdmæssigt en pose blandede bolsjer, men desværre ikke nogen fra Odder med. Feltet gik i stå, og udbruddet fik op imod 7 minutter, inden de hold der ikke havde nogen med, begyndte at tage ansvar.
Efter Svendborg gik kursen mod Faaborg - Svanninge bakker (de sydfynske alper). Inden langningszone var der et styrt i feltet, hvor Nikolaj Henning desværre var nede. Han kommer dog hurtigt op på cyklen igen, og kom fint tilbage til feltet. Hvor alle Odder ryttere sad godt med hen over bakkerne. Efter bakkerne tyndede det kraftigt ud i feltet, og ruten gik nu mod Vissenbjerg, inden den drejede mod Odense. Her ventede 4 små omgange, med bla. et 700 meter langt og hullet grusstykke.
Alle Odderryttere kommer godt til Odense, og ud på den første af de fire små omgange, er afstanden udbruddet trukket ind, så de nu kun har 50 sek. Da grusstykket rammes første gang, var der støv og styrt til følge. Her var Anders Krogh involveret, da en anden rytter væltede foran ham. Ude på anden runde måtte Stefan Ryom slippe efter et flot kørt løb, og på grusstykket styrter Frederik Lund. Et styrt der desværre også involverede Nikolaj Henning. Tilbage i feltet sad nu kun Frederik Rosenbæk, som sidste Odder rytter. Han kæmpede det bedste han har lært, og komm i mål som nr. 58.
Frederik Lund kom igennem løbet som nr. 76, Nikolaj Henning blev nr. 82, Stefan Ryom bliver nr. 89 mens Anders Krogh kom ind som nr. 97.
"Rytterne kæmpede godt, og gør en god indsats. De holder aftalerne, hvilket vi tager med til løbet i morgen, også er det udtur at vi ikke får mere ud af det i dag." udtaler Claus Lund.

23-04-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår