Foto: Odder Cykel Klub

Odderryttere klar til østrisk etapeløb

16-06-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Fra den 16.-19. juni afvikles UCI kat. 2.2. etapeløbet Oberösterreich over 4 etaper. Der køres en bjergenkeltstart, og tre etaper med mange højdemeter.

Odder stiller i samarbejde med Team WeBike fra CK Aarhus et hold til løbet.

”I Odder er vi meget glade for samarbejdet med Team WeBike. Vi sikre på at alle rytterne går til den, og får god erfaring med sig hjem.” Udtaler sportschef Claus Lund.

Fra Odder er det U23 rytteren Jonas Romby Rernböch, der på det seneste har kørt helt formidabelt. Senest med en 2. plads i B-klassen i lørdags. Herudover var Jonas også med langt fremme ved det fornylige afholdte U23DM, hvor kun et styr 150 meter før stregen, gjorde at han ikke kørte en top 15 placering i hus. En af Jonas’ styrker er stigninger, så det er spændende at se hvad han kan gøre i løbet.

Den anden Odder rytter, er den rutinerede Nikolaj Henning, som på den hjemlige scene, fungerer som vejkaptajn for Odder holdet. Nikolaj er efter en mindre sygdomsperiode i starten af sæsonen, kommet i rigtig god form, og tog forring weekend, en 6. plads i A-klassen løb i Sønderborg.
Nikolaj er en formidabel team-player, der ikke er bange for at ofre sig for holdet. Desuden har et godt overblik, og er god til at køre på tekniske kuperede ruter.

Odder skal udover til DM i den kommende tid, også deltage i det franske UCI kat. 1.2 løb Paris-Chauny, der løber af staben den 3. juli.

26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer