Foto: Odder Cykel Klub

Diverse resultater – A sejr til Krogh

04-09-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Odder trøjen har været vist flot frem flere gange den sidste måneds tid. Her kommer et hurtigt gennemgang af nogle af de mange flotte resultater der har været sommeren over.

Flotte placeringer i Sverige
I juli måned var Mikkel Skjellerup, Anders Krogh og Frederik Lund taget til Malmø for at cykle det svenskeløb Ringeloppet 2016, et løbet over 132 km.
Her blev Odder trøjen vist frem på fornemste vis, da Mikkel Skjellerup kørte en 6. plads i hus. Anders kom med hovedfeltet ind som nr. 20.
Dagen efter blev der kørt Elisedals GP. Her var Mikkel Skjellerup endnu engang med fremme, nu med en 5. plads, mens Anders kom en som nr. 10.

Gadeløb Herning og Esbjerg
De stærke U15 drenge kørte gode placeringer hjem da Herning havde gadeløb i august. Jeppe Andreasen blev nr. 4, Alfred Rasmussen nr. 6 og Oliver Friis nr. 7.
I Esbjerg blev det en 3. plads til Jeppe, 7 plads til Oliver, mens Alfred blev nr. 11.

Brædstrup
Ved Brædstrups cykelløb var U15 drengene endnu engang med fremme. Alfred blev nr. 3, Jeppe nr .4 og Oliver nr. 7

Rødekro
Jonas Rernböck kørte et forment løb i B, da der blev afviklet løb i Rødekro. Her blev det til en 2. plads til Jonas, som samtidig sikrede sig oprykning til A-klassen og de eftertragtede sorte numre. Victor Skousgaard kørte også et godt løb, der gav præmie. Victor blev nr. 10.
I U15 kom Jeppe Andreasen ind på 3. pladsen, mens Oliver Friis blev nr. 7.

B&U DM
Der blev sidste weekend afviklet Børne-Unge DM i Herning. Ved lørdagens enkeltstart i U15 klassen, blev det til en 7. plads til Alfred Rasmussen, 9. plads til Jeppe Andreasen og 24. plads til Oliver Friis.
Om søndagen blev der kørt linjeløb. Her blev Jeppe nr. 14, Alfred nr. 15 og Oliver nr. 16.

A sejr på Sjælland
Det blev en fantastisk tur for Odder ryttere, da de sidste weekend kørte løb på Sjælland. Anders Krogh Jensen kørte en fantastisk sejr i hus. Samtidig blev det til en 4. plads til Frederik Rosenbæk og 6. plads til Mikkel Skjellerup.
I B-klassen blev det til en fornem 7.plads til Victor Skousgaard.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov