Foto: Flemming Kajberg Leth Jensen

3. plads til Friis på Vennelundsvej

17-09-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Der blev i dag afviklet cykelløb på hjemmebanen i Odder. Ruten var efter et par års fravær kommet tilbage i vante omgivelser, med mål på toppen af Vennelundsvej.

Odder trøjen blev vist flot frem, i mange af klasserne. Bedst gik det for Oliver Friis i U15 klassen. Oliver kom med i et udbrud på første omgang, som holdt hele vejen til mål. Og som flere gange før i denne sæson, kørte Oliver en flot finale, og kom over stregen som nr. 3, og sikrede dig dermed en plads på podiets nederste trin. Viktor Paulsen holdt sig også godt til nede i feltet, og kom i mål som nr. 15, og kom der med også i præmierækken. Maximus Christensen kom i mål kort efter feltet.

I A blev det det til to mand i top ti. Denne ene gik til Jonas Rernböck, der efter et flot løb, fik kørt sin første A præmie i hus, via en 9. plads. Den anden Odder præmie gik til Nikolaj Henning der kom i mål som nr. 10, efter at have slået bl.a. Matti Breschel fra Cannondale Pro Cycling Team i spurten.
Anders Krogh kom i mål som nr. 13, lige uden for præmierækken.

Jeppe Andreasen og Alfred Rasmussen var efter oprykning at finde til start i U17 feltet. Det gik rigtig godt for de to Odder ryttere, som formåede at komme med hele vejen til mål. Jeppe kom i mål som nr. 14, og kørte dermed sin første U17 præmie i hus. Alfred kom ind kort efter som nr. 21, uden for præmierækken.
Jonas Andersen (C), Tobias Walling Hjortshøj (D), Michael Skov (D), Jonas Brandt Kjeldsen (U13), Lukas Stork Olesen (U13), Nicolai Theilmann Lauritzen (U13), Sigurd Villum Henrik Krogh (U13), Frida Berg (U13P), Emil Villekold (U11), Tobias Friis (U11), Marius Vittrup Prisholm Jensen (U11), William Olesen (U11), Anders Lauridsen og Jonathan Theilmann Lauritzen (U11) gemmeførte alle løbene i deres respektive klasser, dog uden for præmierækken.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb