Foto: Odder Cykel Klub

Team OK Kvickly Odder: To ryttere mere klar

30-12-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Efter præsentationen af de fire første ryttere, kommer der her to mere. Frederik Lund og Jonas Rernböck er de næste to ryttere på holdet, og begge er ryttere som har valgt at gentegne med Odder. Begge ryttere startede sidste år i B-klassen, men fik efter fornem kørsel kørt sig op i landets bedste række, hvor de også nåede at kører sig til præmie inden sæsonen sluttede.
For begges vedkommende ligger vi et lag mere på, og så er jeg sikker på de får indfriet ambitionerne for 2017 sæsonen. De har begge været inde i en mægtig god udvikling, hvilket bl.a. kan ses på de begge har kørt sig igennem B rækken og op i A rækken, hvor de har fået god erfaring. Den erfaring bygger vi videre på i 2017” siger Team Manager Claus Lund.

Frederik Lund tager hul på sin anden senior sæson, og den første som fuldblods A-rytter. Frederik vandt sidste år to sejre i B-klassen, inden han rykkede op som A-rytter, hvor det også blev til præmie.
”Jeg har valgt Team OK Kvickly Odder fordi det er en del af min udviklingsperiode. Jeg har kørt på Odders team siden jeg var 1. års junior, og jeg har haft det rigtig godt. Jeg ved jeg får lov til at køre min chance i Odder og det nyder jeg som ung rytter. Derudover får jeg prøvet mig selv af, da Odder også får forskellige danske og udenlandske UCI løb”, udtaler Frederik Lund.

Frederik Lund

Lige som Frederik, skal Jonas Rernböck også i gang med sin anden senior sæson, og første som A-rytter. Jonas kørte lige som Frederik sig op i A-klassen, men flere podieplaceringer. Efterfølgende blev det også til point i A-klassen, og dem skulle der gerne komme flere af i år.
Sidste år har jeg helt klart samlet mig en masse erfaringer, som jeg får brug for i 2017-sæsonen. Og jeg er rigtig glad for at være en del af et team, med et super set up og et stærkt fællesskab. Jeg er motiveret til at lave nogle resultater, og hjælpe mit hold når jeg kan. Og så ser jeg rigtig meget frem til at køre løb i udlandet. Udtaler Jonas Rernböck.

Jonas Rernböck

Team OK Kvickly Odder er nu oppe på 6 ryttere, og flere ryttere præsenteres de følgende dage.
Nikolaj Henning
Anders Krogh