Foto: Ren Kost & Krop - www.renkost.dk

Ren Kost forsætter som energipartner

22-03-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Det er med glæde at den økologiske købmands butik i Jægergårdsgade i Aarhus ”Ren Kost & Krop” igen kan præsenteres som energipartner for Odder Cykel Klub.

”Det er en del af Ren Kosts mål, også som dansk agent for PowerBar Europe, at sikre kvalitet i ernæring og energiprodukter til danske idrætsudøvere. Ren Kost er sponsor for Odder Cykel Klub for at medvirke til, at pleje talentudviklingen i Danmark og samtidig sikre et værdifuldt fokus på optimal ernæring i forbindelse med sport. Sponsorering af Odder Cykel klub er valgt fordi klubben tilbyder et bredt udvalg af træningsmuligheder til alle interesserede, og er et godt og trygt sted at udvikle talent og sammenhold indenfor cykelsporten.” siger indehaver John Niklasson der tidligere selv har kørt som A-rytter i Odder.

”Det er dejligt at have Ren Kost og John Niklasson med som energipartner. Alle ved at det er marginalerne der tæller, og med en top professionelperson som John, får man altid et brugbart svar.” Siger elite teamchef Claus Lund

Ren Kost kan tilbyde kostvejledning, et stort udvalg af økologiske og biodynamiske dagligvarer; og tilbyder dertil en stor viden, og et stort udvalg, af kosttilskud. Du er altid velkommen at et besøg i Ren Kost, både som medlem af Odder Cykel klub, som almindelig sportsaktiv eller som dig selv.

Se mere om Ren Kost her: www.renkost.dk og giv dem gerne et "like" og følg dem på Facebook www.facebook.com/www.renkost.dk/.

18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer