Foto: www.bitz.com - www.futuredanmark.dk

Den bedste hjelm over hovedet

23-03-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Det er med glæde at Bliz Protective Gear kan sætte hjelme og briller på endnu et elite cykelhold i 2017.

Dette sker når Odder Cykel Klub to teams, Elite-teamet Team OK-Kvickly Odder, og U19 teamet Team VIFRA-Kvickly Odder kommer til at cykle med Bliz tempo briller og Bliz Elevate hjelme i 2017.

Bliz Protective Gear har igennem mange år været helt fremme inden for udvikling af sportsbriller til eliten inden for langrend. Efterfølgende også forsynet flere top triatleter med bl.a. briller til både løb og cykling.
Og senest er også den alpine sene blevet indtaget med Bliz skigoggles og FIS godkendte slalom og race hjelme.

”Bliz Protective Gear har gennem flere år produceret og markedsført cykelbriller af høj kvalitet i et innovativt og funktionelt design, som noget forholdsvist nyt har Bliz Protective Sports Gear også lagt fokus på cykelhjelme og som sidste skud på stammen kommer modellen Elevate som er en rendyrket areohjelm til landevejen. Vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde for begge parter.” Siger Claus Larsen, direktør for FutureEyewear Group Denmark der har importen af Bliz i Danmark.

”Det er vigtigt med nogle gode materiale sponsor for at kunne lave et godt cykelhold. Så vi er meget glade for sponsoratet af Bliz Protectice Gear” siger elitechef Claus Lund.

Se mere om Future Denmark og Bliz her: www.futuredanmark.dk

05-10-2019 Resultater klubmesterskab i linjeløb