jagtet og så stilstand igen, 400 meter fra mål satte Mikkel mere tempo på cyklen, kom først ind i det sidste sving og med 200 meter til mål åbnede Mikkel helt op og kørte alt hvad hans Basso Astra kunne trække, de 2 andre forsøgte at gå på hans hjul og køre forbi dog uden held og Mikkel kunne køre over stregen som velfortjent vinder. Anders kom ind på en flot 6 plads efter at have vundet feltets spurt. I B rækken - var Jorn til start- han blev som rigtigt mange andre overafkølet og udgik. Vi glæder os til løbet i Hjørring imorgen hvor vi stiller med 6 A ryttere da Jonas og Kasper også er til start der."> jagtet og så stilstand igen, 400 meter fra mål satte Mikkel mere tempo på cyklen, kom først ind i det sidste sving og med 200 meter til mål åbnede Mikkel helt op og kørte alt hvad hans Basso Astra kunne trække, de 2 andre forsøgte at gå på hans hjul og køre forbi dog uden held og Mikkel kunne køre over stregen som velfortjent vinder. Anders kom ind på en flot 6 plads efter at have vundet feltets spurt. I B rækken - var Jorn til start- han blev som rigtigt mange andre overafkølet og udgik. Vi glæder os til løbet i Hjørring imorgen hvor vi stiller med 6 A ryttere da Jonas og Kasper også er til start der."> jagtet og så stilstand igen, 400 meter fra mål satte Mikkel mere tempo på cyklen, kom først ind i det sidste sving og med 200 meter til mål åbnede Mikkel helt op og kørte alt hvad hans Basso Astra kunne trække, de 2 andre forsøgte at gå på hans hjul og køre forbi dog uden held og Mikkel kunne køre over stregen som velfortjent vinder. Anders kom ind på en flot 6 plads efter at have vundet feltets spurt. I B rækken - var Jorn til start- han blev som rigtigt mange andre overafkølet og udgik. Vi glæder os til løbet i Hjørring imorgen hvor vi stiller med 6 A ryttere da Jonas og Kasper også er til start der.">
Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Claus Lund

FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder

15-04-2017 af
Påske cykelløb i Hanstholm første dag i Cuppen 3 dage i Nord, jf. Vejrudsigten ville det blive en udfordring bare at gennemføre - 4 grader og 1-2 mm regn i timen, 4-5 m/s. En vejrudsigt der betyder at rytterne både skal kæmpe med at køre stærkt men også med at holde varmen. I A havde Team Ok Kvickly Odder 4 til starte - Nikolaj, Frederik, Anders og Mikkel.
På de første 2 omgange var rytterne gennemblødte og der var masser af forsøg men ikke nogen der fik lov til at komme afgørende væk. Ud på 3ie omgang var der et styrt halvvejs på omgangen hvor Team OK Kvickly Odder desværre havde Nikolaj og Anders involveret, nye hjul på og cyklerne blev rettet - Nikolaj havde fået nogle grimme knubs og efter at have stået stille var han overafkølet, så da han kom til mål måtte han udgå. Anders blev kørt op til feltet igen. Midt i alt tumulten havde Frederik en punktering efter at have stået stille og ventet på nyt hjul. Var han også overafkølet og udgik. Mikkel var kommet med i en 5 mands gruppe og de havde fået en fornuftigt forspring - ud på de små omgange lød forspringet på 2 minutter. Feltet var skrumpet voldsomt og der var 18 ryttere tilbage (ud af 80 startende) da de kørte ud på den sidste af de små omgange. I front måtte flere strække våben og en 3 mands gruppe med Mikkel begyndte det nervepirrende afslutningskørsel, der blev "kigget an", ingen ville tage føringer, så blev der rykket -> jagtet og så stilstand igen, 400 meter fra mål satte Mikkel mere tempo på cyklen, kom først ind i det sidste sving og med 200 meter til mål åbnede Mikkel helt op og kørte alt hvad hans Basso Astra kunne trække, de 2 andre forsøgte at gå på hans hjul og køre forbi dog uden held og Mikkel kunne køre over stregen som velfortjent vinder. Anders kom ind på en flot 6 plads efter at have vundet feltets spurt.
I B rækken - var Jorn til start- han blev som rigtigt mange andre overafkølet og udgik.
Vi glæder os til løbet i Hjørring imorgen hvor vi stiller med 6 A ryttere da Jonas og Kasper også er til start der.


10 seneste nyheder:
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov
24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder
17-09-2017 Louring Vorre vandt Kvickly Odder løbet
16-09-2017 Kvickly Odder løbet afvikles søndag
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross