3. plads til Peter Lundblad

18-08-2003 af Thomas Jørgensen
Odder stillede til start i A-klassen med 8 friske og veloplagte ryttere.
Allerede på den første omgang var stor aktivitet, det lykkedes for 6 mand at komme fri fra feltet heriblandt Odders Jonas Fredborg og Peter Lundblad. Der var selvfølgelig ingen fra det 50 mand store felt der havde meget interesse i at de skulle komme hjem, så udbruddet fik max. 1.30 ned til feltet. Da dette udbrud blev hentet ude på 3-4 omgang blev der straks kørt kontra, Peter Lundblad der havde gode ben kørte med igen, sammen med Thomas Lundgaard, samt 12 andre mand deriblandt Carl Henning Brøndberg fra Randers og Mikael Larsen fra Hammel, der senere skulle få en afgørende betydning for løbet. Nede fra feltet var der mange der prøvede at komme op, da udbruddene aldrig kom mere end de 2 min væk. En af dem var Brian Larsen der prøvede at køre op sammen med 2 Herning folk, det lykkedes dog ikke og de blev spist af feltet igen.
To mand kørte fra frontgruppen. Det var Carl Henning Brøndberg og Mikael Larsen, og de blev aldrig hentet igen. Da der manglede 3 km. Lykkedes det Peter Lundblad at komme af sted, og han holdte til mål og fik en flot 3. plads, Thomas Lundgaard blev nummer 6 i udbruddets spurt og derved samlet nummer 9. Odders resterende ryttere kom med feltet hjem, dog måtte Morten Mikkelsen slippe efter en hård dag i bakkerne omkring Kolding, og Lars Werenberg måtte opgive da han gik sukkerkold, da en fejl fra mekanikerens side gjorde at kun fik en flaske med vand og ikke med sukker som det var planlagt, Lars havde ellers gode ben på dagen. Men alt i alt en god præstation fra Odders ryttere.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov