Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

Succesfuld weekend for Odder cykel klub

21-05-2017 af Sebastian Andersen
I weekendens varme vejr blev der kørt cykelløb både lørdag og søndag. Dette viste sig at være til Odder cykelklubs fordel.
Lørdag skulle der køres løb i Holstebro, hvor odders elite i A-klassen viste sig fra den gode side. Det lykkedes nemlig Team Ok Kvickly odder rytteren Frederik Lund, at snige sig ind på en flot 10. plads og dermed få point. Frederik Lund sad med feltet hjem og her endte det med en spurt omkring de sekundære placeringer, eftersom fire mand delt op i to grupper lige akkurat lykkedes at holde feltet bag dem.
I de yngre rækker lykkedes det også Junior drengene at gøre en flot præstation. Her var det først og fremmest Team Vifra Kvickly Odder junior rytteren Mads Andersen, der var kommet afsted i det afgørende udbrud. Finalen skulle afgøres mellem fem mand, hvor det endte med en flot femte plads til Mads. Nede i feltet som bestod af godt 14 mand, lå Sebastian Ryttersgaard og Thomas Koldkjær Decker og gemte sig. Her lykkedes det Sebastian at gøre en god figur i spurten og dermed ende på en syvende plads. En flot dag for junior rytterne med hele to mand i top ti.

Årgangen under Junior klassen finder vi Jeppe Andreasen. Han kommer hjem med feltet og får gang i en god spurt og ender derfor på en 11 plads. Oliver Friis og Alfred Rasmussen kommer et stykke efter feltet og kommer derfor godt gennem løbet.
I de helt yngste rækker bliver Odder cykelklub også her vist frem på fornemmeste vis. U11 rytteren Tobias Friis, får tilkæmpet sig en 2. plads og kan derfor nyde at stå på det flotte podie, som enhver cykelrytter elsker.

De flotte resultater fra om lørdagen viste sig at skulle bringe Odder-trikoten vinger til om søndagen. Søndag var nemlig et af årets lidt større løb, da der var Jysk/Fynsk mesterskab i Skive. Ruten var en hård omgang med en masse sidevind og modvind, med et par enkelte slidsomme bakker.
I A-klassen, der var besat med store og stærke hold, lykkedes det sig for Mikkel Skjellerup lige akkurat at tilkæmpe sig en fornem 20. plads og dermed få den sidste præmie.
Nede i B-klassen lykkedes det sig Jorn Oerlemans at køre noget flot sidevinds kørsel og dermed ende på en syvende plads. Det var også her i B-klassen at den nu tidligere C-rytter Frederik Jeppesen skulle prøve kræfter i et lidt hurtigere felt. Frederik kommer godt igennem løbet og virker tændt på næste weekend.
Eftersom Frederik Jeppesen rykkede op forrige weekend fra C-klassen, var Sebastian Andersen derfor ene mand til start. Det ender dog alligevel med at få sæsonens første point med en fornem niende plads. C-klassen blev præget af et kæmpe styrt i starten af løbet. Største delen af feltet røg ned og en del kom slemt til skade. Odder Cykelklub ønsker alle involverede god bedring.
De gode ben fra om lørdagen blev givet videre til nye Odder ryttere til Det Jysk/Fynsk mesterskab. Her skulle det nemlig vise sig at Frederik Rosenmeyer viste en eminent kørsel i den hårde vind, hvilket betød han kom afsted med to Sjællændere. De tre ryttere kørte stærkt og holdte hele vejen til mål. Her bliver Frederik Rosenmeyer 3. og kan derfor kalde sig Jysk/fynsk mester. En præstation Hele holdet og klubben kan være stolte af. Succesen sluttede ikke her for de unge juniorer, da Sebastian Ryttersgaard kom ind med gruppen efter Frederik Rosenmeyer. Her lykkedes det Sebastian Ryttersgaard at bliver 10’er.
Endvidere i årgangen under i Ungdom kom Alfred Rasmussen og Jeppe Andreasen hjem med feltet og fik spurtet sig til en flot 7. og 8. plads.

Alt i alt en yderst fornem weekend for Odder cykelklub. Resultater der lover godt for næste weekends Tour de Himmelfart, som vi alle ser frem til. Mon de yngre ryttere i klubben kan gøre god figur her? Weekendens resultater lover i hvert fald, at vi går en spændende tid i møde.


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross