Kasper Thustrup vandt i Bogense (opdateret)

24-08-2003 af Martin Kajberg Jensen og Thomas Jørgensen
Kasper Thustrup vandt lørdag gadeløbet i Bogense. Kasper var aktiv fra start, og allerede efter 8 min stak han fra feltet. På trods af stærk vind, så lykkes det den stærke Odder-rytter at holde feltet bagved sig hele vejen til mål. Han øgede endda stillede og roligt sin føring løbet igennem og kørte alene i ca. 45 min. Ikke alene vandt Kasper løbet, men han tog sig også af alle spurtpræmierne. Christian Jørgensen var også godt kørende, og blev en flot nr. 3.

Fra seniornes gadeløb har Thomas Jørgensen skrevet følgende:

Lørdag den 23. august afholdte man tradition tro, gadeløb i Bogense. Løbet blev kørt over 1½ time og 10 omgange på en 1,2 km lang omgang. Lige fra starten blev der angrebet, mest fra Team Grønsynergi’s Michael Berling. Men alt blev kørt ind, og efter de første 3 kvarter kom en gruppe på 7 mand af sted. Deriblandt var tre Odder folk, nemlig Peter Lundblad, Brian Larsen og B-rytteren Jens-Peder, og derudover var der to fra Glud & Marstrand, Jakob Nielsen og Dennis Rasmussen med, samt Michael Larsen fra Hammel og en Herning-rytter. Det skulle vise sig, at det var det udbrud, der skulle komme til at holde hjem, selvom ingen nede fra feltet havde tænk sig at lade det holde. Flere gange var Flemming Bennetsen fra Herning og Thomas Lundgaard fra Odder samt flere forskellige Team Grønsynergi af sted for at forsøge at nå op, det lykkedes dog aldrig. Ude på de sidste fem omgang var det Jakob Nielsen, der forsøgte og køre væk. Dette lykkedes og Odders tre ryttere forsøgte uden held at køre ham ind. Ude på næstsidste omgang kørte Dennis Rasmussen efter Jakob for at sikre en dobbeltsejr til Glud & Marstrand. Nede i resterne af udbryder gruppen var Michael Larsen den hurtigste, foran Brian Larsen, Jens Peter og Peter Lundblad. Nede i hovedfeltet var Flemming Bennetsen hurtigst men kun en halv cykel længde efter kom Thomas Lundgaard. Alt i alt fik Odder en 4, 5, 6 og en 9 plads. Det skal dog nævnes at 5. pladsen gik til Odder B-rytter Jens Peter. Odders Jakob Koch, var så uheldig at knække sin forgaffel på første omgang og måtte en tur i asfalten, han kunne dog gå fra stedet, med cyklen over skulderen.

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017