Foto: Odder Cykel Klub

Silkeborg Marcello Bergamo Cup - Løbsreferat

03-06-2017 af Sebastian Andersen
Silkeborgs afdeling af Marcello Bergamo cuppen blev idag afholdt. Første afdeling var i år, I stor stil, anderledes end hvad man har været vant til. Der var i år arrangeret en ny rute, som både var kuperet, teknisk og stressende. Ruten var op, ned, højre, venstre, hvilket gav få steder man kunne komme sig.

Hos de seje drenge i U17, finder vi den første som gjorde god figure for Odder cykeklub. Jeppe Andreasen lykkedes nemlig her, med at få tilkæmpet sig en 23. Plads, hvilket gav præmie. Han kan derfor se frem til de næste to afdelinger med forhåbninger om mere.

I årgangen over I junior klassen, gjorde odders drenge det igen godt. Junior drengene kommer hjem I flere forskellige grupper og I gruppe 2 finder vi Thomas Decker fra Team Vifra kvickly odder Junior, som kommer ind på en 13. Plads. Thomas Decker ligger derfor godt med I klassementet og kan se frem til et par hårde dage I håb om at avancere sin placering.

I B klassen lykkedes det Jorn Oerlemans, igen at køre rigtig stærk. Oerlemans har vist de sidste par weekender at formen var på vej, hvilket idag gav pote. Oerlemans ender idag på podiets sidste trin og kan være stolt over sin 3. Plads. Det bliver derfor spændende at følge Team Ok kvickly odder rytterens kamp om føretrøjen. Forhåbentlig giver Oerlemans gode form ham lov til endu mere success.

Dagens overordnet tema har været splittelse I de forskellige felter, hvilket ikke var en undtagelse I A klassen. Team Ok Kvickly odder rytteren Mikkel Skjellerup kommer hjem I 2. Gruppe og her imponerede han med en 12. Plads. Skjellerup kan sende en stikpille til vores allesammens Christian Moberg, som han slog I spurten om de sekundærer placeringer.

I morgen skal Odders Cykelryttere til Ikast for at køre I et fladere terræn. Et løb der de sidste par år har været præget af sidevindskørsel, hvilket nok ikke bliver en undtagelse I år.

Vi ser frem til imorgen og håber at de gode takter fortsættes.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov