Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

Silkeborg Marcello Bergamo Cup - Løbsreferat

03-06-2017 af Sebastian Andersen
Silkeborgs afdeling af Marcello Bergamo cuppen blev idag afholdt. Første afdeling var i år, I stor stil, anderledes end hvad man har været vant til. Der var i år arrangeret en ny rute, som både var kuperet, teknisk og stressende. Ruten var op, ned, højre, venstre, hvilket gav få steder man kunne komme sig.

Hos de seje drenge i U17, finder vi den første som gjorde god figure for Odder cykeklub. Jeppe Andreasen lykkedes nemlig her, med at få tilkæmpet sig en 23. Plads, hvilket gav præmie. Han kan derfor se frem til de næste to afdelinger med forhåbninger om mere.

I årgangen over I junior klassen, gjorde odders drenge det igen godt. Junior drengene kommer hjem I flere forskellige grupper og I gruppe 2 finder vi Thomas Decker fra Team Vifra kvickly odder Junior, som kommer ind på en 13. Plads. Thomas Decker ligger derfor godt med I klassementet og kan se frem til et par hårde dage I håb om at avancere sin placering.

I B klassen lykkedes det Jorn Oerlemans, igen at køre rigtig stærk. Oerlemans har vist de sidste par weekender at formen var på vej, hvilket idag gav pote. Oerlemans ender idag på podiets sidste trin og kan være stolt over sin 3. Plads. Det bliver derfor spændende at følge Team Ok kvickly odder rytterens kamp om føretrøjen. Forhåbentlig giver Oerlemans gode form ham lov til endu mere success.

Dagens overordnet tema har været splittelse I de forskellige felter, hvilket ikke var en undtagelse I A klassen. Team Ok Kvickly odder rytteren Mikkel Skjellerup kommer hjem I 2. Gruppe og her imponerede han med en 12. Plads. Skjellerup kan sende en stikpille til vores allesammens Christian Moberg, som han slog I spurten om de sekundærer placeringer.

I morgen skal Odders Cykelryttere til Ikast for at køre I et fladere terræn. Et løb der de sidste par år har været præget af sidevindskørsel, hvilket nok ikke bliver en undtagelse I år.

Vi ser frem til imorgen og håber at de gode takter fortsættes.


10 seneste nyheder:
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov
24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder
17-09-2017 Louring Vorre vandt Kvickly Odder løbet
16-09-2017 Kvickly Odder løbet afvikles søndag
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross