Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Claus Lund

Løbsreferat - Master DM, Fyen Rundt og GP Horsens

12-06-2017 af Sebastian Andersen
Det stod atter i weekendens tegn at der skulle køres cykelløb. De flestes fokus var måske rettet mod et stort dansk resultat i et mindre fransk løb. Dette skulle dog ikke være en forhindring for Odder Cykelklubs ryttere. Der blev nemlig endnu engang skabt fornuftige resultater hos både den ældre og yngre generation.

Vi starter hos Odders grand old men, som skulle køre de danske mesterskaber i master-klassen. Dette års master DM skulle i år foregå på Lolland. Ruten var relativt flad med mange åbne stykker, hvilket resulterede i endnu et løb der skulle afgøres i sidevinden. Sidevinden gjorde løbet ekstraordinært hårdt, hvilket medførte flere måtte se sig udgå.

Dog fik odders senior bjergrytter, Lars Julin, som normalt stiller op i H50, fik i dag lov til at blive udfordret i H55. Lars Julin har timet formen fornuftigt og tilkæmper sig dermed en 6. plads. Et resultat der lover godt, inden han skal ned og tæmme de franske alper i Gran fondo’en La Marmotte.

Til dagens anledning var der ligeledes arrangeret cykelløb for ungdoms klasserne. Her var det den farlige trio i U17, som havde taget den lange tur fra Odder til Lolland. Drengene fik kørt et fornuftigt løb, hvilket resulterede i en 7. plads til Oliver Friis, 11. plads til Jeppe Andreasen og en 16. plads til Alfred Rasmussen.

I en anden del af Danmark fik Team Ok Kvickly Odder kørt UCI løb. Odders elite skulle i weekenden blive udfordret med det traditionelle cykelløb Fyen rundt og GP Horsens. Holdet var stillet til start med selvtillid fra sidste weekends pinsecup.

Til Fyen rundt stillede holdet op med Mikkel Skjellerup, Nikolaj Henning, Anders Krogh Jensen, Anders Hørslev, Frederik Lund og den ny oprykkede Jorn Oerlemans.
Det altid hårde Fyen Rundt blev i år, åbnet med et hæsblæsende tempo. Den hårde start betød desværre en masse stress i feltet, hvilket forårsagede et større styrt midt i feltet. Her bliver Frederik Lund desværre involveret og udgår desværre med mindre fysiske skader og en ødelagt cykel.

Tilbage i feltet sad Mikkel Skjellerup, Nikolaj Henning og Jorn Oerlemans. De tre ryttere viste et fornuftigt samarbejde og holdt hinanden udenfor problemer. Desværre var der kørt et større udbrud fra start, som holdet ikke var repræsenteret i. Dette betød feltet skulle køre om sekundære placeringer. Jorn Oerlemans som for nyligt er rykket op fra B klassen, proklamerede gode ben.

Beslutningen faldt derfor på, at man kørte for Jorn Oerlemans, som kunne spurte sig til en flot 26. plads. Et flot resultat for den ny oprykkede B-rytter, hvilket lover godt for fremtiden.

Om søndagen skulle Team Ok Kvickly Odder udfordres i GP Horsens. Holdet blev desværre ramt af uheldige punkteringer, da man efter 10 km ramte en sektion med grus. Feltet blev splittet i atomer, hvilket betød at Nikolaj Henning og Anders Hørslev desværre måtte udgå.

Dagens helt fra Fyen Rundt, Jorn Oerlemans, sad godt med på første omgang. Desværre sad anstrengelserne fra dagen før, dybt i benene og måtte desværre udgå efter feltet køre ud på anden omgang. De uheldige situationer for holdet skulle dog vise sig at være underordnede.

Den altid velkørende Mikkel Skjellerup var kommet med i det afgørende udbrud som ene mand fra holdet. De større hold havde flere af deres ryttere i udbruddet, hvilket betød Mikkel Skjellerup befandt sig i en bekvem situation. Mikkel Skjellerup viser at han endnu engang kan køre på cykel og formår at køre med alle de rigtige steder. Dette betyder han kommer ind på en flot 18. plads.

Udover en flot top 20 placering, har løbsjuryen holdt øje med hans fighter instinkt. Mikkel Skjellerup får tildelt Festina fighter prisen, for hans hårde anstrengelser i udbruddet og fik derfor lov til at vise Odders trikot på podiet.

Endnu en weekend som Odder cykelklub kan være stolte over.


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross