Foto: Odder Cykel Klub

Weekendens løbsreferat

19-06-2017 af Sebastian Andersen
Denne weekends cykelløb foregik to helt forskellige steder i landet. Det ene på en ø, det andet i bunden af Danmark.

Om lørdagen blev der kørt de danske mesterskaber i holdtidskørsel, hvor Odder Cykelklub havde de tre skæve gutter fra U17 klassen med. Drengene kørte alt hvad de kunne og havde et formidabelt samarbejde, hvilket resulterede i en 10. plads.

Fortsat om søndagen, var det de størrere drenges tur til at køre cykelløb. Om søndagen på Lolland var der nemlig arrangeret Post cup for både junior og A klassen.

Et løb, som Team Vifra Kvickly Odder Junior havde set frem til i et stykke tid. Løbet blev kørt som et typisk junior løb, med angreb fra højre og venstre. Her viste teamet endnu engang, at holdet er i stand til at arbejde sammen og kommunikere med hinanden.

Feltet kommer næsten hjem samlet, med undtagelse af en enkelt rytter, som er stukket på de sidste kilometer. Feltet kommer derfor hjem til en massespurt om sekundærer placeringer, hvor Christian Bahr endnu engang viser at han har skruet sprinterbenene på, ved at sikre sig en 10. plads.

Et resultat som lover godt for det kommende danske mesterskab, som foregår på en helt og aldeles flad rute. Et løb hvor holdleder Brian Egeberg Pedersen lover, at holdet er top motiveret til.

Et andet sted i Danmark blev der kørt cykelløb om søndagen for de resterende klasser.
Drengene i U17 klassen fortsatte fra lørdagsræset med at køre stærkt. Her bliver det Alfred Rasmussen som bliver bedst placeret med en 7. plads, mens Oliver Friis og Jeppe Andreasen kommer ind på henholdsvis 8. og 9. pladsen.

23-04-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår