Foto: Odder Cykel Klub

Weekendens løbsreferat

19-06-2017 af Sebastian Andersen
Denne weekends cykelløb foregik to helt forskellige steder i landet. Det ene på en ø, det andet i bunden af Danmark.

Om lørdagen blev der kørt de danske mesterskaber i holdtidskørsel, hvor Odder Cykelklub havde de tre skæve gutter fra U17 klassen med. Drengene kørte alt hvad de kunne og havde et formidabelt samarbejde, hvilket resulterede i en 10. plads.

Fortsat om søndagen, var det de størrere drenges tur til at køre cykelløb. Om søndagen på Lolland var der nemlig arrangeret Post cup for både junior og A klassen.

Et løb, som Team Vifra Kvickly Odder Junior havde set frem til i et stykke tid. Løbet blev kørt som et typisk junior løb, med angreb fra højre og venstre. Her viste teamet endnu engang, at holdet er i stand til at arbejde sammen og kommunikere med hinanden.

Feltet kommer næsten hjem samlet, med undtagelse af en enkelt rytter, som er stukket på de sidste kilometer. Feltet kommer derfor hjem til en massespurt om sekundærer placeringer, hvor Christian Bahr endnu engang viser at han har skruet sprinterbenene på, ved at sikre sig en 10. plads.

Et resultat som lover godt for det kommende danske mesterskab, som foregår på en helt og aldeles flad rute. Et løb hvor holdleder Brian Egeberg Pedersen lover, at holdet er top motiveret til.

Et andet sted i Danmark blev der kørt cykelløb om søndagen for de resterende klasser.
Drengene i U17 klassen fortsatte fra lørdagsræset med at køre stærkt. Her bliver det Alfred Rasmussen som bliver bedst placeret med en 7. plads, mens Oliver Friis og Jeppe Andreasen kommer ind på henholdsvis 8. og 9. pladsen.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben