Foto: Sebastian Andersen

Weekendens løbsreferat - Middelfart og Fredericia

02-07-2017 af Sebastian Andersen
I weekenden blev der taget hul på de professionelles største cykelløb, Tour de France. Dette satte dog ikke en stopper for Odder cykelklubs ryttere for, at tage ud og køre deres egne chancer.

Weekenden stod nemlig på cykelløb i henholdsvis Middelfart og Fredericia, hvilket betød endnu en godkendt weekend for Odder cykelklub.

Om lørdagen i Middelfart blev der først og fremmest lavet et top resultat hos Junior teamet. Team Vifra Kvickly Odder Junior rytteren Christian Bahr fik efter et afgørende udbrud med to andre, tilkæmpet sig en 3. plads. Christian Bahr har vist en formkurve der længe har været opad gående og viser altså nu, at han kan køre med i toppen.

Et stykke efter kommer Mads Andersen i en mindre gruppe og ender på en flot 6. plads.

I u17 kommer Jeppe Andreasen ind på en 11. plads og slår sin holdkammerat Alfred Rasmussen som ender på en 15. plads.

Om søndagen blev der kørt cykelløb i Fredericia, hvor pointhøsten fra dagen før fortsatte. I b-klassen fik Team Ok Kvickly Odder rytteren Anders Hørslev endelig point efter en længere skadesperiode og får altså derfor vist han er ved at være tilbage. Hørslev kommer ind som nr. 6 i søndagens cykelløb.
I junior klassen fortsatte gårsdagens helt fra Team Vifra Kvickly Odder junior, Christian Bahr. Han fik nemlig endnu engang lov til at stå på podiets sidste trin og får altså derfor endnu en 3. plads. Christian Bahr må derfor gå på sommerferie med en fantastisk følelse i maven.
U17 feltet blev i Fredericia præget af flere forskellige ryk. Her var det Jeppe Andreasen som var aktiv. Dog kom han ikke med i det afgørende hug og må derfor tage til takke med en 5. plads. Alfred Rasmussen fortsatte sin stabile kørsel og kommer ind sammen med feltet og spurter sig til en 11. plads.

Viktor Wiby Paulsen kommer kæmpende ind et stykke efter feltet, men får gennemført.

De fleste af Odders ryttere kan altså nu gå på sommerferie efter en godkendt første del af sæsonen. Sommerferien vare dog ikke længe for Odders elite team. Team Ok Kvickly Odder er nemlig blevet udtaget til at køre UCI etapeløb i Frankrig som køres fra d. 29 – 31 juli i Bretagne, Frankrig.

En udfordring som bliver interessant at følge, eftersom holdets motivation er i top.

04-11-2017 Ordinær generalforsamling 2017
29-10-2017 Klubfest 2017