Foto: Odder Cykel Klub

Team VIFRA Kvickly odder junior NEWS

27-08-2017 af Brian Egeberg Pedersen
Der har været fuld fart på junior teamet. Den første weekend i august stod den på en tur i Belgien hvor der var to løb på programmet Johan Museeuw Classic GP Stad samt et klassisk Omloop løb i byen Bierbeek.
Løbet lørdag var et virkelige hårdt løb hvor det var med fuld fas fra første sekund, drengene var med helt fremme men ramte lige nøjagtig ikke det afgørende udbrud, til trods for der blev kæmpet bravt af alle mand.
Søndag var det revanche tid, og det må siges at teamet fik, til start var mange af de samme teamets fra lørdags løb så vi vidste derfor at der vil blive kørt i et vildt tempo – Drengene var med i alt og arbejde fantastisk flot sammen, ud på 7 omgang for vi 3 ryttere med (Casper, Frederik og Christian), i det afgørende udbrud bestående af 11 ryttere, desværre rammes en stærkt kørende Frederik og Casper af uheld, tilbage var havde vi formstærke Christian som kunne spurter sig til en flot 3. pl..
Teamets flotte kørsel resulterede efterfølgende til at teamet fik flere løbsinvitation om at komme tilbage til Belgien og køre flere løb 
I weekenden 12-13 Mads, Lucas og Sebastian havde taget turen til Holbæk for at deltage i DENIM juniorcuppen hvor den stod er på en 25 kilometer enkeltstart, Mads og Sebastian køre begge juniorcup point på kontoen med en henholdsvis 13 plads til mads og 20 pl. til Sebastian – Lucas bliver 36.
I samme weekend stod den også på gadeløb 3 ryttere fra fredag aften kørt til Aalborg for at køre med den danske elite. Løbet blev kørt i det vildeste regnvejr, Frederik køre en flot placering hjem som nr. 18, Casper og Thomas rammes desværre af uheld i de svære betingelser.
Søndag stod den igen på gadeløb, det klassiske gadeløb i Esbjerg Rundt om vandtårnet, Thomas, Lucas, Frederik og Mads var til start, og for anden dag i træk blev til en 13 pl til Mads, Thomas bliver nr. 17 og Lucas nr. 21. en stærkt kørende Frederik rammes desværre af uheld.
I weekenden 19-20 stod den på løb i Kolding og Aarhus. i Kolding levere teamet en rigtig fin præstation hvor Sebastian Ryttersgaard igen viser sit høje niveau med endnu en top 10 placering (9.plads) , teamet for 3 mand i top 15 det bliver til 14pl til Christian og 15pl til Mads. Casper, Lucas, og Thomas kommer ligeledes fint igennem løbet, desværre for Frederik defekt.
Søndag er Christian i Sebastian med i det afgørende 6 mands udbrud som 100% ville haft holdt hjem desværre stoppes løbet pga. manglede sikkerhed på ruten. 
I denne forgangene weekend har der været løb i Vejle, Sebastian Ryttersgaard er igen på pletten med et flot resultat det bliver til en 6 plads til Sebastian, Thomas Decker nr. 16 Frederik Rosenmeyer nr. 19 Desværre punktere Christian som ellers var ved i det afgørende udbrud.
Teamets har et spænende løbsprogram i september.
2. Lørdag Give CK Give Elementer-løbet Xtreme 2017
3. Søndag Hedensted Integoløbet - X-Treme Cup

9. Lørdag Sparekassen Kronjylland BCK løbet DENIM Junior cup
10. Søndag HAC Horsens DENIM Junior cup finale

17. Søndag Kvickly Odder Løbet.

23. Lørdag Haderslev Starup Cykelklub JF mesterskab i Enkeltstart
24. Søndag Esbjerg MJ Rengøringsløbet 2017