Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Claus Lund

Team OK-Kvickly Odder rytter til PostNord Danmark Rundt

02-09-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Endnu engang er sket, at en Odderrytter skal køre på landsholdet, når Danmarks største etapeløb – PostNord Danmark Rundt skal afvikles.
Det er 22-åringe Mikkel Skjellerup der efter en flot sæson, der startede med sejr i Thy løbet, og fighterprisen i UCI løbet GP Horsens Rundt, der nu skal være en del af det danske landshold.
Jeg er meget overrasket.” var Mikkels første kommentar. ”Jeg havde egentlig slet ikke PostNord Danmark Rundt i tankerne, så jeg er mega glad og stolt over at få chancen i sådan et stort løb, og ser det som et virkeligt stort kudos.”.

Hos teamchef Claus Lund var der også stolthed at spore, da han fik nyheden om Mikkels landsholdsudtagelse til PNDK: ”Jeg er meget stolt på teamets vegne. Det er ikke hverdag der dumper sådan en appelsin ned i turbanen.” Kom det med et stort smil på læben. ”Det er rigtig dejligt at DCU har øje på det talentudviklingsarbejde der laves i klubberne og honorere det med en udtagelse. Der bliver lagt mange frivillige timer i det på forskellige fronter i Odder Cykel Klub, personer omkring teamet, og opbakning fra sponsorerne. Og så er det dejligt at rytterne griber de muligheder som de bliver tilbudt.

Foruden Skjellerup er også Mikkel Honoré (Lotto-Soudal U23), Asbjørn Kragh Andersen (Delko-Marseille Provence KTM), Sebastian Lander, (GM Europa Ovini), Frederik Muff (Team AURA Energi-CK Aarhus), August Mors Poulsen (Team AURA Energi-CK Aarhus), Jacob Gye Madsen (Team AURA Energi-CK Aarhus) og Silas Zacharias Clemmensen (Hammel Cykle Klub) udtaget til Team PostNord Danmark holdet.

Landstræner Anders Lund, har udset Kragh, Lander og Honoré til at være kaptajner, hvor Skjellerup og de øvrige ryttere skal støtte op omkring disse ryttere.
Jeg får en hjælperrolle, men forhåbentligt får jeg også en lille chance for at komme med i et udbrud en af dagene. Ellers er jeg primært med for at hjælpe de andre. For mig er det også en kæmpe mulighed for at lære af de andre og mere erfarne ryttere på holdet.

Det er langt fra første gang at en Odderrytter deltager på landsholdet ved PNDK. Tidligere har Odderryttere som Brian Henriksen, Jan Jespersen, Rasmus Dyring, Thomas Oredsson, Mathias Lisson og Kristian Haugaard deltaget for landsholdet. Både Lisson og Haugaard deltog begge som første års seniorryttere, året efter de kom fra Odders juniorhold. De blev begge i hhv. 2009 og 2010 tildelt PostNord Danmarks Talentpris.

PostNord Danmark Rundt bliver afviklet fra 12.-16. september, med afslutning i Aarhus hvor vi håber at der kommer så mange som muligt og bakker op omkring vores rytter og landsholdet.


10 seneste nyheder:
31-01-2021 Regnskabsorientering 2020 - opdateret
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross