Foto: Flemming Kajberg Leth Jensen

Louring Vorre vandt Kvickly Odder løbet

17-09-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Det blev i dag til sejr til Continental holdet Team Giant-Castelli, da Aske Louring Vorre trak det længste strå ved Kvickly Odder løbet.
8 ryttere kom hurtigt afsted allerede på løbets første omgang. 7 omgange a 22 km, i alt 154 km skulle der køres, så der var langt til mål. De 8 rytter, Frederik Lund (Team OK Kvickly Odder), Jakob Frandsen (Team AURA Energi – CK Aarhus), Mikkel Beck Olsen (Team AURA Eniergi – CK Aarhus), Aske Louring Vorre (Team Giant-Castelli), Mads Østergaard Kristensen (Herning), Christian Gorm Albrechtsen (Herning) Jeppe Aaskov Pallesen (Hammel Cykle Klub) og Alexander Salby (BHS-Almeborg-Bornholm), fandt ind i et godt samarbejde, og øgede hele løbet igennem afstanden til de bagved kørende, så det stod tidligt klart at løbet skulle afgøres mellem disse ryttere.
På sidste omgang, slap Mads Østergaard Kristensen og Aske Louring Vorre fri fra de øvrige ryttere i frontgruppen, og disse to ryttere skulle nu afgøre løbet i mellem sig.
Da de to ryttere ramte Vestermarken i Odder forsøgte Østergaard sig med en lang spurt. Louring Vorre fik dog hurtigt lukket hullet og kunne på de sidste 100 meter spurte forbi Østergaard, og kalde sig vinder af Kvickly Odder løbet.
Det er min første A-sejr i år.” sagde en tydeligt glad Louring Vorre efter løbet. ”Det er faktisk tredje gang jeg vinder i Odder. Jeg har før vundet som ungdoms, og junior rytter. Og nu har jeg også vundet som A-rytter.” kom det fra vinderen efter løbet.
Louring Vorre kan nu skrive sig på den fornemme liste af ryttere der nu har vundet Kvickly Odder løbet. Denne liste tæller bl.a. ryttere som Mogens Frey, Verner Blaudzun, Bo Hamburger, Jan Erik Østergaard, Alex Rasmussen, Michael Skelde og Søren Kragh Andersen.
I spurten om tredje pladsen var Christian Gorm Albrechtsen hurtigste rytter, foran Jakob Frandsen og Frederik Lund.

Resultat - Kvickly Odder Løbet
1. Aske Louring Vorre (Team Giant-Castellli)03.58,28
2. Mads Østergaard Kristensen (Herning Cykle Klub) s.t.
3. Christian GormAlbrechtsen (Herning Cykle Klub) +2.12
4. Jakob Frandsen (Team AURA Energi - CK Aarhus) s.t.
5. Frederik Lund (Team OK Kvickly Odder) s.t.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov