Foto: Flemming Kajberg Leth Jensen

Andersen og Alfred på podiet i Odder

17-09-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I dag blev Odder Cykel Klubs åbne landevejsløb Kvickly Odder løbet afviklet i smuk solskin over Odder og omegn. Over 400 ryttere i mellem 9-70 år, havde valgt at tage cykle med til Odder for at deltage i cykelløbet.

I C-klassen kom brødrene Andersen, Jonas og Sebastian, begge med i det afgørende udbrud, da 7 ryttere slap afsted tidligt i løbet. Mod slutningen af løbet kom Jonas væk med en Aarhus rytter, men måtte se sig slået i en tæt spurt. Men en flot 2. plads til Jonas. Sebastian fik desværre en defekt med cyklen kort før mål, men kom alligevel ind på en fornem 7. plads.
I Luxemburg har de Schleck brødrene. I Odder er der Andersen brødrene.” var den hurtige og kvikke bemærkning fra Sebastian efter brødrenes flotte løb.

I U15 var Alfred Rasmussen, Jeppe Andreasen og Oliver Friis som vanligt med langt fremme. De 3 ryttere kørte et rigtig flot løb, hvor det blev til en 3. plads til Alfred, 5. plads til Jeppe, og en 10. plads til Oliver. Viktor Wiby Paulsen var også med i denne klasse, og gennemførte løbet i flot stil som nr. 28.

Hos A-rytterne var Frederik Lund med helt fremme. Frederik kom tidligt i løbet med i det afgørende udbrud, og var med lige til det sidste med i kampen om podiet. Desværre for Frederik manglede han lige det sidste i spurten, men fik kæmpet sig til en flot 5. plads. Anders Krogh og Nikolaj Henning kom ind kort efter som nr. 9 og 13.

I B-klassen var der præmie at hente til Anders Hørslev med en 9. plads, mens Victor Skousgaard kom igennem løbet som nr. 18, og Frederik Jeppesen som nr. 25.

Hos juniorerne blev det til præmie til Christian Bahr og Sebastian Ryttersgaard som hhv. blev nr. 7 og 9. Mads Andersen og Lucas Wulff gennemførte begge løbet, dog uden for præmierækken.

Michael Skov, Jens Høiberg, Lars Julin, Vagn Skærlund Frandsen, Frida Berg, Lukas Elmes, Sigurd Krogh, Lukas Stork, Aviaja Hermansen, Tobias Friis og Jonathan Thilmann gennemførte alle deres løb, i deres respektive klasser.

12-04-2018 Middagsaftale med Kuglen og Keglen onsdag aften d.9-5-2018
04-04-2018 Løbsreferat: 3 dage i nord
02-04-2018 3 dage i Nord - B rytterne.
02-04-2018 3 dage i Nord - eliten
28-03-2018 Succesfuld sæsonstart for Odder Cykel Klub