Foto: Flemming Kajberg Leth Jensen

Andersen og Alfred på podiet i Odder

17-09-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I dag blev Odder Cykel Klubs åbne landevejsløb Kvickly Odder løbet afviklet i smuk solskin over Odder og omegn. Over 400 ryttere i mellem 9-70 år, havde valgt at tage cykle med til Odder for at deltage i cykelløbet.

I C-klassen kom brødrene Andersen, Jonas og Sebastian, begge med i det afgørende udbrud, da 7 ryttere slap afsted tidligt i løbet. Mod slutningen af løbet kom Jonas væk med en Aarhus rytter, men måtte se sig slået i en tæt spurt. Men en flot 2. plads til Jonas. Sebastian fik desværre en defekt med cyklen kort før mål, men kom alligevel ind på en fornem 7. plads.
I Luxemburg har de Schleck brødrene. I Odder er der Andersen brødrene.” var den hurtige og kvikke bemærkning fra Sebastian efter brødrenes flotte løb.

I U15 var Alfred Rasmussen, Jeppe Andreasen og Oliver Friis som vanligt med langt fremme. De 3 ryttere kørte et rigtig flot løb, hvor det blev til en 3. plads til Alfred, 5. plads til Jeppe, og en 10. plads til Oliver. Viktor Wiby Paulsen var også med i denne klasse, og gennemførte løbet i flot stil som nr. 28.

Hos A-rytterne var Frederik Lund med helt fremme. Frederik kom tidligt i løbet med i det afgørende udbrud, og var med lige til det sidste med i kampen om podiet. Desværre for Frederik manglede han lige det sidste i spurten, men fik kæmpet sig til en flot 5. plads. Anders Krogh og Nikolaj Henning kom ind kort efter som nr. 9 og 13.

I B-klassen var der præmie at hente til Anders Hørslev med en 9. plads, mens Victor Skousgaard kom igennem løbet som nr. 18, og Frederik Jeppesen som nr. 25.

Hos juniorerne blev det til præmie til Christian Bahr og Sebastian Ryttersgaard som hhv. blev nr. 7 og 9. Mads Andersen og Lucas Wulff gennemførte begge løbet, dog uden for præmierækken.

Michael Skov, Jens Høiberg, Lars Julin, Vagn Skærlund Frandsen, Frida Berg, Lukas Elmes, Sigurd Krogh, Lukas Stork, Aviaja Hermansen, Tobias Friis og Jonathan Thilmann gennemførte alle deres løb, i deres respektive klasser.

15-08-2018 Thomas Koldkjær Decker 6èr i weekendens U19 DENIM juniorcup i Holbæk!
12-08-2018 Alfred Rasmussen på landsholdet
31-07-2018 Fællesspisning Tirsdag den 14 August – Med tilbud fra klubbens tøjleverandør VIFRA Sport.
14-07-2018 Hads Herred Rundt d. 1-8
13-07-2018 2 – Etape Volromey tour 2018 Aoste – Contrevoz MADS ANDERSEN nr. 11 !!!!!
13-07-2018 L`Ain Bugey Volromey Tour 2018
03-07-2018 Junior DM 2018 med deltagelse af U17 Talent
03-07-2018 DM 2018 i Nysted
26-06-2018 DCU-Cup 2. afd.
20-06-2018 Fantastisk 4. plads til Jeppe i GP Horsens.

Trek Cross