Foto: Odder Cykel Klub

Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter

24-09-2017 af Sebastian Andersen
Odder cykelklub får endnu engang vist sig i fronten af feltet, hvilket resulterede i en pointrig weekend.

Denne weekends cykelløb foregik i Esbjerg, hvilket gav mulighed for at teste evnerne på en helt flad rute. Vejret gav desværre ikke nogen mulighed for sidevindskørsel. Til gengæld fik de fleste ryttere lov til at blive våde i den sidste del af deres løb.

Mens det blev til endnu et verdensmesterskab til Peter Sagan, så viste Odders Juniorer også at de kan vinde cykelløb.

Her var det nemlig Mads Andersen som løb med en fornem sejr. Sebastian Ryttersgaard kommer ind som nr. 6, Thomas Decker på 8. pladsen, mens Frederik Rosenmeyer kommer ind på 12. pladsen.

Team Vifra Kvickly Odder Junior viser altså, endnu engang hvordan man køre cykelløb. Stort tillykke til holdet.

Brødrene Andersen og Nikolaj Fevre viste også endnu engang flot kørsel i C-klassen. Efter Jonas’ flotte 2. plads i Odder var det nu hans tur til at agere hjælperytter, hvilket han gjorde yderst fornemt. Efter snu taktik og uforløste angreb kom C-klassen hjem til en samlet spurt, hvor Jonas Andersen laver et 6 kilometers leadout. Herefter kunne Nikolaj Fevre spurte sig til en tredjeplads mens Sebastian Andersen spurter sig til en 6. plads.

I b-klassen fortsætter Anders Hørslev den gode kørsel fra sidste weekend i Odder og får kørt sig til en 7. plads.

I U17 klassen blev det også til en samlet spurt. Her kommer Oliver Friis ind på en flot 4. plads. Jeppe Andreasen kommer lige efter på en 9. plads. Alfred Rasmussen gennemfører også løbet.

Alt i alt en godkendt weekend som lover godt for næste weekends sidste løb i sæsonen.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb