Foto: Odder Cykel Klub

Klubfest 2017

29-10-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
I går blev årets klubfest afviklet i Parkhuset i Odder. Ca. 80 feststemte glade ryttere, forældre, frivillige og ledere var mødt op, for at fejre året der var gået. Traditionen tro, blev der uddelt medaljer fra klubmesterskaberne i enkeltstart og linjeløb, samt pokaler som rytterne enten havde kørt sig til, eller gjort sig fortjent til.

Pokalfordelingen blev således:

Gives til den U11 rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Marius Prisholm

Gives til den U17 rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Jeppe Andreasen

Gives til den U19 rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Mads Andersen

D-C-H
Gives til den D-C-H rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Jonas Andersen

A-B
Gives til den A-B rytter, der har kørt flest point ind i sæsonen.
Jorn Oelermanns

Top 10
Gives den rytter, der samlet har kørt flest point ind, i hele sæsonen.
Jorn Oelermanns

Bane Top
Gives den den rytter, som har kørt bedst på banen.
Alfred Rasmussen

Cross Pokal
Gives til årets cross rytter.
Lucas Wulff

Rekord Pokal – Pige
Gives til den pigerytter, der har kørt hurtigste tid, i forbindelse med klubmesterskaberne i enkeltstart.
U15P køre med faktisk tid. U13P fratrækkes 1 min. fra faktisk tid.

Frida Berg

Rekord Pokal – Drenge
Gives til den rytter, der har kørt hurtigste tid, i forbindelse med klubmesterskaberne i enkeltstart.
U15 køre med faktisk tid. U13 fratrækkes 1 min. fra faktisk tid.

Maximus Riisgaard 26:12

Rekord Pokalen – Senior
A kører med faktisk tid. B fratrækkes 1 min. C,D,H og U19 fratrækkes 2 min. Mens U17 fratrækkes 3 min. fra faktisktid.

Sebastian Ryttersgaard 26:08

Årets Rytter
Gives til årets bedste rytter.
Lucas Wulff – Ultra seriøs i sin disciplin (cross), og efter en række flotte placeringer blev han udtaget til VM.

Årets resultat
Gives til den rytter, der har lavet årets flotteste resultat.
Mikkel Skjellerup – Vinder af første løb i sæsonen, en fighterpris i et UCI løb og kroner det med udtagelse til Post Nord Danmark Rundt og her også viser sig frem i et udbrud.

Talent pokalen
Gives til et talent.
Marius Prisholm – Første års U11 rytter. Flere flotte podieplaceringer. Lover godt for fremtiden.

Flidspokalen
Gives til den rytter, der gennem sæsonen har udvist stor træningsflid, eller kæmper sig til et flot resultat, eller oprykning.
Lucas Elmes – Udviser et stort arrangement til træning hver gang – det giver på sigt resultater 

Fidus-pokal
Kan gives for lidt af hvert. En fidus.
Frederik Rosenmeyer - Har vist stor fremgang og samtidig lavet flotte resultater i en hård U19 klasse. Den beskrivelse kan passe på flere, men et Jysk Fynsk mesterskab gjorde udslaget.

Smil du er på
Gives til personen, som altid har et smil på læben, også selvom resultaterne ikke er med rytteren.
Aviaja Hermansen – Det er ofte svært at starte op i cykelsporten og blive sendt ud i løb med mere erfarne kammerater – eller veninder. Aviaja kæmper virkelig for det og altid med et smil.

Kim A. Pokalen
Gives til den rytter, som udviser stort gå på mod, er flittig til træning, og som visen vejen. Også selvom talentet måske ikke altid er der.
Viktor Wiby – En rytter der har kæmpet flot i en lidt hård klasse for en nystartet – med flid og gå på mod, skal resultaterne nok også komme.

Kammeratskabs Pokal
Gives til den gode kammerat.
Maximus Riisgaard - Sjov og altid i godt humør, også når han fryser ;-)

Årets leder
Gives den leder, der har gjort en ekstra indsats året igennem.
Brian Egeberg Pedersen – En ildsjæl som delvis har været væk fra klubben uden at slippe os, og som er kommet tilbage og har stået i spidsen for Juniorteamet.

Årets Frivillig
Gives en frivillig, som altid har mod på at tage en ekstra tørn, når der skal bruges hjælp, til diverse arrangementer.
Flemming Kajberg Jensen - En højtråbende person der ikke kun har styr på hvem der kommer først og sidst til vore løb, men som også engagere sig aktivt i planlægning af løb, skriverier, sponsorarbejde og meget mere.

Rytternes - Årets leder pokal
Denne pokal uddeles af rytterne, til den person som de mener, har gjort en ekstra indsats for dem.
Michael Skov

04-11-2017 Ordinær generalforsamling 2017