Foto: Odder Cykel Klub

Parbo tog sejren i TREK Cross

03-12-2017 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Veteranen Joachim Parbo fra Hammel CK, sikrede sig i dag årets første sejr, da han satte alle konkurrenter til vægs, og tog sejren en meget mudret udgave af TrekCross i Odder.

Det våde vejr, og milde vejr op til dagens udgave cyklecross løbet TrekCross i Odder, gav ekstra udfordringer til rytterne, da skoven ved Skovbakken igen dannede rammen om crossløbet i Odder.
Hos A-rytterne blev der lagt hurtigt fra start. Christian Duus Storgaard fra Varde lagde sig fra starten i spidsen af løbet, og kom først hen til på rutens første forhindring. Der gik dog ikke længe, som kom rutinerede Joachim Parbo op bagfra, og ved en flot kørsel igennem Skovbakke skoven, kom han forbi unge Storgaard. De tog kom dog sammen over målstregen efter løbets første omgang, og med god afstand ned til de næste ryttere.
I front satte Parbo dog pres på sin unge følgesvend, der hurtigt måtte strække gevær. Afstanden blev kun større ned som løbet skred frem, og rutinerede Parbo kunne for hver omgang tage sekunder fra sine konkurrenter. Og efter 60 minutter i sadlen, kunne Parbo med en margin på over 2 minutter hæve armene, og kører sikkert i mål, til årets første sejr.
Det var et fedt løb i dag. Det var rigtig cross. Massere af mudder, gode løbe sektioner. Det var et løb, som en rigtig cross rute skal være” kom det fra sejreherren Joachim Parbo efter løbet.
Løbets andenplads var der heller ingen tvivl om, da Storgaard, kom i mål på en lige så sikker andenplads.
Dagens tætte fight stod en anden veteran Thomas Nørup for, i samarbejde med Peter Thildemann. De to ryttere lå sammen hele løbet i gennem, og selvom der undervejs var flere forsøg på at sætte hinanden lykkedes dette ikke for nogen af de to ryttere.
Først kort før løbets afslut, lykkedes det Nørup på ruteneret vis, at sætte sin følgesvend, og kunne dermed cykle overstregen på en flot 3. plads, ca. 4 minutter efter Parbo. Peter Thildemann besatte 4. pladsen, mens Casper Ilsø rundede top 5 af.

Podieplaceringer til Odder
For Odders egne ryttere blev det til to podie placeringer. Den ene gik til U19 rytteren Lucas Wulff der tog en andenplads, mens Marius Prisholm ligeledes tog en andenplads. Dette skete i U11 klassen.
Jeppe Andreasen (U17) var også til start. Jeppe kørte et flot løb, og kørte i mål som nr. 8.

03-12-2017 Parbo tog sejren i TREK Cross
30-11-2017 Julehygge i klubben