Foto: Odder Cykel Klub

Fuld hus til præsentation

11-03-2018 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Der var fuldt hus, og alle stoleplader fyldt op, da Odder Cykel Klub lørdag, præsenterede hele klubben frem, i lokalerne ved deres bilsponsor Motorcompagniet Odder.
De første der kom frem i rampelyset var klubbens drenge, pige og ungdomsryttere sammen med afdelingsansvarlig Claus Kjeldsen. Rytterne der ellers var på træningslejr i Horsens, var kommet til Odder for at deltage i begivenhederne. De havde allerede været ude og træne en gang, også selvom der lå sne på vejene. ”Det er jo cykelryttere vi har med at gøre. De er nogle hårde hunde” var de afsluttede kommentar fra Claus Kjeldsen inden rytterne igen forlod scene for tage tilbage til træningslejren i Horsens, og endnu en træningstur.
De næste på scene var juniorholdet Team Vifra Kvickly Odder. 7 ryttere skal ud og forsvare Odderfarverne i den kommende sæson. Det er Lukas Wulff, Mads Bak Bjerregaard, Jakob Bødker, Thomas Decker, Laust Sandkvist, samt de to landsholdsryttere Søren Vosgerau og Mads Andersen.
Det bliver spændene at følge holdet, som allerede i den kommende weekend drager til Belgien for at indlede sæsonen.
Slutteligt var det Odders talentudviklings hold Team OK Kvickly Odder der indtog scenen. 6 A-ryttere og 6 B-rytter, der alle har ambitioner om at komme op i A klassen, tegner ved sæsonstart elite teamet. Ud af de 12 ryttere, er 9 af dem U23 ryttere.
Der var stor optimisme at spore bland rytterne, der lige som juniorerne starter sæson den kommende weekend i Belgien.
Der var dejlig stor opbakning blandt publikum, der bl.a. også talte Odder borgmester Uffe Jensen, der til sidst var oppe og slutte af, og ønske rytterne held og lykke med 2018 sæsonen.

Hele præsentationen kan ses Odder Cykel Klubs facebookside: www.facebook.com/oddercykelklub.
Følg og ”Synes godt om” siden, så kan du hele tiden kan være blandt de første til at se hvordan det går med Oddersryttere.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben