Foto: Odder Cykel Klub

Junior teamet har været en tur i Belgien

21-03-2018 af
Junior teamet har været en tur i Belgien har blev der kørt to løb med fuld skrald.

Tjek disse pletskud fra turen taget af Michael Decker her: Link

I Lørdagens løb i Budingen var hele teamet meget aktiv og med i flere udbrud, Lucas rammer det helt rigtig udbrud som holder hjem hvor han spurte sig til en flot 6 plads.

Søndags løb var et UCI 1.1 løb nær Brugge, det var teamets første prøve med de Belgiske brosten, hele 15 km af slagsen.

Mads Andersen var et monster og gjorde det fantastisk… han var i udbrud i mere end 100 km sammen med nogen af absolutte bedste juniorryttere i Europa udbruddet gav en masse TV tid til Mads i Odder trikoten

Se bare her: http://www.focus-wtv.be/sport/opnieuw-geen-maat-op-evenepoel

De øvrige ryttere på teamet leverede en super indsat, men rammes desværre af uheld og styrt, der er ingen tvivl om at sådan type løb kræver erfaring, løbet gennemføres kun af under halvdelen af de startende ryttere.

vi allerede nu inviteret til at komme tilbage til løbet i 2019 så der er blevet lagt godt mærke til drengene fra Odder..

Resultater:

Budingen Zoutleeuw:

6. Lucas Wulff
19. Jacob Bødker
27. Thomas Koldkjaer Decker
38. Mads Bak Bjerregaard
43. Laust Sandkvist

GUIDO REYBROUCK CLASSIC

32. Mads Andersen + 8'08
Laust, Jakob, Thomas, Lucas og Mads B Bjerregaard, når ikke med igennem hele løbet, inden de som nævnt rammes af uheld.

Teamet er i denne weekend klar til åbningsløbet i Rødekro og derefter 3. dage i nord hvor den står på årets første Junior Cup, først står den på det tyske løb i Ascheffel som nærmeste er blevet en klassiker.

I Tyskland har klubben ligeledes nogle af de kommende junior stjerne til start, Alfted, Jeppe, Oliver og casper i U17 klassen

12-04-2018 Middagsaftale med Kuglen og Keglen onsdag aften d.9-5-2018
04-04-2018 Løbsreferat: 3 dage i nord
02-04-2018 3 dage i Nord - B rytterne.
02-04-2018 3 dage i Nord - eliten
28-03-2018 Succesfuld sæsonstart for Odder Cykel Klub